• Elevi impactați: 14 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Dumbrava
 • Nevoi menționate: Materiale didactice
Problema sesizată

Scoala Gimnaziala Dumbrava este scoala de centru cu personalitate juridica din comuna Dumbrava care are clase in ciclul primar si gimnazial. De asemenea are in structura 3 gradinite si inca o scoala intr-un sat apartinator cu clase CP-VIII. Scoala noastra e o scoala cu o baza materiala destul de modesta, tot ceea ce am reusit sa aducem ca dotare in scoala a fost prin mici sponsorizari sau donatii de mobilier sau calculatoare folosite.

Principala mea specializare este profesor pentru invatamantul primar. Anul acesta scolar, elevii mei au ajuns in clasa a IV-a. Imi place sa pun accentul pe interactivitate si creativitate, sa atrag copiii in procesul de invatare, sa stiu ca ceea au invatat pot sa aplice in viata de zi cu zi, ei trebuie sa vada, sa cunoasca, nu se pot impune notiuni abstracte. O a doua specializare a mea e aceea de profesor de informatica; predau cateva ore de informatica la ciclul gimnazial.
Ca si dascal, pun suflet in tot ceea ce fac, iar activitatea mea nu se opreste la terminarea orelor si nici la iesirea pe poarta scolii, ca urmare, am foarte multe proiecte educationale si de parteneriat cu institutii de invatamant din scoala si strainatate. In aceste proiecte am aplicat lectii live cu partenerii nationali si internationali. Activitatile de voluntariat pe care le desfasuram cu diferite cluburi si asociatii vin ca un punct forte in formarea caracterului unei persoane; este important sa constientizeze faptul ca poti si e bine sa ajuti, fara a astepta recompense, singura recompensa fiind cea din inima ta.

Cum va fi folosita tabla?
Tabla va fi instalata in sala mea de clasa unde ne desfasuram zilnic activitatile de predare-invatare si unde poate fi folosita si de alti colegi care predau la clasa a IV-a spre exemplu colegii de limba engleza si religie. Apoi, lectiile de informatica, pot fi un real succes pentru clasele la care predau. Pentru mine, tabla este o necesitate, nicidecum un moft, asadar, obtinerea ei ar aduce o imensa bucurie nu doar mie ci si copiilor.

https://www.absolutoffice.ro/pachet-interactiv-evo-ib85-x309st-prb8m-opentray/

https://tehnicavizuala.ro/solutii-interactive/table-interactive/pachet-interactiv-evo-ib85-x309st-prb8m-opentray?zenid=844kid39ocgbpkk7m24ib1o4q4pi2hfu

Demersuri realizate

Nu au fost realizate alte demersuri până în prezent, din cauza lipsei de fonduri.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Dumbrava
 • Localitatea Dumbrava
 • Persoana de contact: Deak Alina
 • Telefon: 0723171079
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Adliaana
Localizare

Str. Principala, nr.158, Localitatea Dumbrava, judetul Timis, cod 307155

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.