• Elevi impactați: 19 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:SCOALA GIMNAZIALA NICOLAE BOGDAN VASCAU
Problema sesizată

Laptop pentru clasa a VI-a. Un laptop pentru clasa a VI-a ar fi de real ajutor in desfasurarea orelor intr-un mod mai atractiv, dar mai ales pentru situatiile in care cursurile se desfasoara in format online sau hibrid. Situatia pandemica actuala ne impune sa desfasuram orele online sau hibrid, iar unii colegi profesori nu beneficiaza de un laptop. In aceste conditii ne imprumutam unii pe altii pentru ca orele sa fie desfasurate cum trebuie. Consideram ca un laptop al clasei ar fi de mare folos. Problema nu poate fi rezolvata fiindca nu detinem resurse financiare suficiente pentru a lua un laptop nou. Am cerut sprijin in comunitate, dar pana in acest moment nu s-au gasit resurse. Ne dorim sa le oferim elevilor o educatie de calitate, insa resursele financiare nu sunt suficiente, o sponsorizare ne-ar fi de mare, mare ajutor.

Un laptop in clasa ar face ca activitatea didactica sa se desfasoare mai usor, mai placut si elevii sa fie mai atrasi de lectii. Elevii sunt foarte incantati de concursurile online, de prezentarile Ppt, video si filme educative pe care le-am aratat si desfasurat de cateva ori cu ajutorul laptopurilor colegilor si al unui videoproiector pe care l-am primit tot din sponsorizari.

Demersuri realizate

Pana in acest moment am cerut sprijin local, dar comunitatea din care facem parte nu detine suficiente resurse pentru a ne ajuta. In acest sens incercam si cerem ajutor si in alte parti pentru ca ne dorim sa ne desfasuram orele intr-o maniera cat mai atractiva pentru elevi.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: SCOALA GIMNAZIALA NICOLAE BOGDAN VASCAU
 • Localitatea Vascau
 • Persoana de contact: TERME ALEXANDRA IOANA
 • Telefon: 0742268867
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Alexandra20
Localizare

Strada Crinului 2, Vaşcău, România

4 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

4 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Todor Cristina
  mai 11, 2022 at 12:48 am

  Susținem educația

 • Tanko Anca-Elena
  mai 10, 2022 at 10:13 pm

  Calitatea in educatie e direct proportionala cu progresul tehnologic !!!

 • Boc Larisa
  mai 10, 2022 at 10:10 pm

  Susțin!

 • Daria
  mai 10, 2022 at 9:15 pm

  Susțin

Adauga un comentariu
Donații oferite
În data de 20/06/2023, Comunitatea HartaEdu , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 1.049 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
Clasa a VI-a de la Școala Gimnazială „Nicolae Bogdan”, Vașcău, jud. Bihor, are nevoie de un laptop!
Despre intervenție:
Dorești să susții și tu această alertă?
Implică-te folosind formularul de aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

Subscription Form (#6)

Cazuri similare în care te poți implica