• Elevi impactați: 1 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Mihai Viteazul
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri
Problema sesizată

Eleva se afla in clasa a patra, la Scoala Gimnaziala Mihai Viteazul -Targoviste. De la varsta de cinci ani locuieste cu familia unchiului din partea tatalui,  si cu inca doi verisori, unul de 11 luni si unul de 16 ani, cel din urma avand si probleme de sanatate. Mama fetei este decedata, iar tatal a fost inchis. Asistenta sociala urmareste indeaproape situatia fetei, deoarece avea perioade, la inceputul ciclului primar, in care nu venea la scoala. In perioada online foarte rar se conecta, atunci cand unchiul nu era la serviciu, pentru a putea utiliza telefonul. Progresul scolar fiind unul usor vizibil. Este un elev dechis la noutati, este sociabila, atunci cand este solicitata la clasa si nu numai, este o fire prietenoasa si dornica sa fie alaturi de colegii sai.

Demersuri realizate

Situatia familiei este putin dificila, pentru ca baiatul lor are diverse probleme de sanatate si necesita lunar investigatii. Astfel ca eleva a necesitat ajutor pentru a accesa școala online și pentru a face teme, unchiul si matusa incercand sa gaseasca solutii pentru achizitionare, chiar si cu imprumut. Însă pentru că doar unchiul lucrează, cheltuielile lunare ar fi depasit bugetul, care le asigura medicamentele, facturile si celelalte necesitatii. Au mai avut promisiune din partea unei matusii, dar nu s-a concretizat, problema neavand inca o solutie.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Mihai Viteazul
 • Localitatea Dambovita
 • Persoana de contact: Niculae Rebecca-Maria
 • Telefon: 0728820929
 • Alertă adaugată de: RebeccaM
 • Adresa e-mail: [email protected]
Localizare

Str. Prof. Alexandru Vasilescu, Târgoviște, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 11/10/2021, Donator persoană fizică, a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 1.500 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Despre intervenție:

  Un donator anonim a predat personal doamnei profesor un laptop Lenovo ThinkPad, în Târgoviște. Doamna profesor a vizitat eleva și i-a oferit laptop-ul pentru a-i servi în noul an școlar.

   

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă