• Elevi impactați: 1 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Mihai Viteazul
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri
Problema sesizată

Eleva se afla in clasa a patra, la Scoala Gimnaziala Mihai Viteazul -Targoviste. De la varsta de cinci ani locuieste cu familia unchiului din partea tatalui,  si cu inca doi verisori, unul de 11 luni si unul de 16 ani, cel din urma avand si probleme de sanatate. Mama fetei este decedata, iar tatal a fost inchis. Asistenta sociala urmareste indeaproape situatia fetei, deoarece avea perioade, la inceputul ciclului primar, in care nu venea la scoala. In perioada online foarte rar se conecta, atunci cand unchiul nu era la serviciu, pentru a putea utiliza telefonul. Progresul scolar fiind unul usor vizibil. Este un elev dechis la noutati, este sociabila, atunci cand este solicitata la clasa si nu numai, este o fire prietenoasa si dornica sa fie alaturi de colegii sai.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Mihai Viteazul
 • Localitatea Dambovita
 • Persoana de contact: Niculae Rebecca-Maria
 • Telefon: 0728820929
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: RebeccaM
Localizare

Str. Prof. Alexandru Vasilescu, Târgoviște, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 11/10/2021, Comunitatea HartaEdu , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 1.500 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Copil fără oportunități din Târgoviște are nevoie de laptop
  Despre intervenție:

  Un donator anonim a predat personal doamnei profesor un laptop Lenovo ThinkPad, în Târgoviște. Doamna profesor a vizitat eleva și i-a oferit laptop-ul pentru a-i servi în noul an școlar.

   

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .