• Elevi impactați: 32 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nr.1 Matca
 • Nevoi menționate: Rechizite
Problema sesizată

Anul acesta elevii mei sunt in clasa a IV-a. Încă de la începutul anului școlar au fost foarte entuziasmați când au făcut cunoștință cu două discipline noi: istoria și geografia. Acestea sunt, pe cât de interesante, pe atât de complexe și necesare în viața fiecărui copil.
Pentru a putea să invatam eficient si interactiv evenimementele istorice și pentru a putea a admira frumusețile patriei avem nevoie de un studiu aprofundat. Consider ca ar fi foarte util ca fiecare elev sa beneficieze de cate un atlas geografic și unul istoric. Aceste resurse ne sunt necesare mai ales în această perioadă de pandemie cand putem trece la învățarea online și copiii pot pierde accesul la materialele puse la dispoziție de mine (harta, atlasul etc.). Entuziasmul lor față de aceste materii noi m-a făcut să apelez la bunăvoința celor care ar dori să ajute acești copii.
Părinții elevilor muncesc in agricultură, iar anul acesta a fost un an foarte dificil pentru ei. Menționez faptul că nu am îndrăznit să le cer bani pentru achiziționarea acestor materiale, deși ar fi foarte utile în formarea elevilor mei.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Nr.1 Matca
 • Localitatea Com. Matca
 • Persoana de contact: Donici Mihaela Cristina
 • Telefon: 0764280207
 • Alertă adaugată de: mihaeladonici
 • Adresa e-mail: [email protected]
Localizare

Str. Tecuciului, Nr. 81

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă