• Elevi impactați: 20 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Horea, Closca și Crișan Brad jud Hunedoara
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Videoproiector
Problema sesizată

În anul 2014 am participat la Proiectul POSDRU,, Matematica digitala". În cadrul proiectului am creat optionalul,, Sa descoperim matematiceste strălucirea Aurului,,, Am participat cu optionalul creat la concursul Național desfășurat și am obținut 100 puncte, locul I. Obținând locul I, am primit o tablă interactivă și un videoproiector, un laptop și 10 tablete. De atunci, am folosit aceste obiecte intens la clasă, folosind metode moderne de predare, lecții interactive, iar rezultatele au fost foarte bune. Elevii s-au familiarizat cu instrumentele digitale și, în perioada pandemiei, când am desfășurat învățarea on line, aceste instrumente ne-au fost de mare folos. Din păcate, acum, laptopul și videoproiectorul s-au stricat și nu le mai pot folosi, nefiind posibila repararea lor. Am clasa întâi, 20 de elevi și o mare nevoie de aceste aparate. Lucrez cu auxiliare și cu manuale digitale, deci nevoia de laptop și videoproiector e stringenta. M-aș bucura mult dacă m-ați putea ajuta cu videoproiector și un laptop. Mulțumesc!

Demersuri realizate

Informaticianul scolii incercat repararea lor, dar nu e posibil.De asemenea pentru videoproiector, s-a încercat înlocuirea lămpii, dar nu s-a găsit. În prezent folosesc laptopul personal. Acum am primit de la scoala un videoproiector vechi, dar nu e compatibil cu tabla interactivă. Nu pot lucra interactiv cu copiii, deoarece imaginea este mult redusa, nu se poate adapta la tabla interactivă. Școala nu are banii necesari pentru achiziționarea acestor obiecte, iar părinților nu le pot cere, nu avem voie sa le cerem bani.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Horea, Closca și Crișan Brad jud Hunedoara
 • Localitatea Brad
 • Persoana de contact: RISCUTA Dorina
 • Telefon: 0724524490
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: DorinaRi
Localizare

Brad 335200, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Hunedoara sau din regiunea Transilvania.