• Elevi impactați: 23 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nr. 2 Diaconu Coresi Brașov
 • Nevoi menționate: Tablete
Problema sesizată

În calitate de Ambasador Îndreptar Digital doresc să transmit și să le dezvolt și celor 23 de Mici Ambasadori Îndreptar Digital din Clasa Pregătitoare B, de la Școala Gimnazială Nr. 2 Diaconu Coresi, Brașov, competențele digitale prin folosirea la clasă a aplicațiile digitale precum ChatterPix, WordArt, Padlet, StoryJumper, BookCreator, Quiver (pentru Realitatea Augumentată), sau benzi desenate în Pixton. Consider că este imperios necesar familiarizarea acestora cu tehnologia încă de timpuriu în vederea fixării cunoștințelor prin exerciții și aplicații digitale, utile, dar și vederea dinamizării și modernizării procesului de învățământ. Având în vedere că elevii beneficiază săptămânal de oră de programare în cadrul opționalului ”Aventura Scratch” în care vor crea animații și vor programa micro:biții sau a Ozoboții Bit și Evo, considerăm necesar obținerea a 23 de tablete pe care elevii le vor putea folosi chiar și în cazul orelor online, pentru Google Classroom iar părinții elevilor nu vor mai trebui să le lase propriile telefoane pentru a se conecta.

Demersuri realizate

În timpul orelor online, majoritatea părinților copiilor au fost nevoiți să le lase telefonul personal pentru a se putea conecta și nu au reușit să le achiziționeze o tabletă special pentru clasă și orele online. Am încercat să programăm în Scratch folosind telefoanele părinților, dar numai doi copii au adus la școală telefoanele părinților.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Nr. 2 Diaconu Coresi Brașov
 • Localitatea Brasov
 • Persoana de contact: Mariana Mihaela Lazăr
 • Telefon: 0726840144
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: marimiha
Localizare

Bulevardul Ștefan Cel Mare Și Sfânt 15, Brașov, Brasov, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă