• Elevi impactați: 85 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:SCOALA GIMNAZIALA SERBANESTI
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Imprimantă, Tablă interactivă, Videoproiector
Problema sesizată

Elevii Scolii Gimnaziale Serbanesti detin o sala de clasa in care se desfasoara orele de TIC, insa aceasta nu este dotata corespunzator. In sala de clasa sunt 15 calculatoare, insa nu exsta o tabla interactiva ci ajutorul careia sa se desfasoare activitatea din cadrul orelor. Imi doresc ca aceasta sala sa devina multifunctionala si sa se poata desfasura si alte ore. Necesitatea și oportunitatea înființării acestei săli multifuncționale este determinată de faptul că în ziua de astăzi informatica ocupă un loc important. Imi doresc sa putem achiziționa următoarele:

- imprimantă;
- videoproiector și ecran de proiecție sau
- tablă smart cu videoproiector;
- flipchart;

Investiţia în tineri și educaţia acestora este, alături de investiția în sănătate, cel mai important pilon al unui stat modern Datorită dezvoltării rapide a tehnologiei informației, calculatorul a devenit un instrument indispensabil oricărei persoane, instrument prin intermediul căruia putem avea acces la impresionante surse de informare datorită numărului mare de site-uri web existente, biblioteci virtuale sau muzee online, un instrument cu ajutorul căruia orice persoană poate păstra legătura cu familia sau cu prietenii și cu ajutorul căreia se pot obține informații într-un timp redus și cu costuri minime.

Demersuri realizate

In urma unui program au fost achizitionate cele 15 calculatoare care se afla in laborator insa nu am reusit sa obtinem finantare din partea primariei sau din alte surse sa achizitionam cele necesare desfasurarii activitatilor didactice in cadrul orelor.

Detalii de contact
Localizare

STRADA PRINCIPALA

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .