• Elevi impactați: 86 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ”Ion Șuhane” Frumosu
 • Nevoi menționate: Echipamente de Laborator
Problema sesizată

O școală veselă și luminoasă nu este numai o școală colorată și cu pereți pictați. Este și o școală dotată corespunzător cu table noi, pe care se scrie ușor.

Tablele noi, moderne sunt o necesitate în școala noastră. În câteva clase primare și de gimnaziu am reușit să cumpărăm table noi. Dar sunt și clase cu table vechi, uzate, pe care se scrie greu. Avem încă table de sticlă, vopsite și revopsite, iar una este chiar spartă. Tablele din sticlă sunt unele dintre cele mai vechi modele, iar după atât de mulți ani de utilizare, nu mai este deloc vizibil pentru copii ceea ce se scrie cu creta. În laboratorul de fizică am redori să montăm o tablă albă astfel încât și profesorul de fizică să poată scrie mai ușor, iar elevii să își dorească să vină și să rezolve exercițiile cu markerul.

Demersuri realizate

Avem la școală o asociație de părinți și, cu ajutorul acesteia, am achiziționat câteva table albe, atât la clasele primare, cât și la clasele gimnaziale. Mai sunt clase și laboratoare cu table vechi și ne-am dori să le putem înlocui.

În urma demarării unui proiect și a înscrierii pe platforma NARADA am primit o tablă interactivă, ce va face mult mai atractive orele și activitățile educative desfășurate în școală.

Cu ajutorul unui donator am primit o tablă albă, în stare foarte bună, care a fost fixată în laboratorul de fizică, unde au acces elevi din clasele VI-VIII.

Sperăm ca lucrurile să meargă înspre bine și să reușim să avem table noi în fiecare clasă.

Detalii de contact
Localizare

comuna Frumosu

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 09/09/2021, Comunitatea HartaEdu , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 400 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Școala Gimnazială Ion Șuhane are nevoie de 5 table noi
  Despre intervenție:

  Un donator – persoană fizică – a intrat în contact cu școala, prin HartaEdu, manifestând dorința de a dona o tablă albă cu dimensiunea 90×140. Această tablă a ajuns în decurs de o săptămână de la destinatar la școală și a înlocuit tabla de sticlă, spartă din laboratorul de fizică. Tabla a fost donată cu un set complet de burete, markere și soluție de curățat.

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .