• Elevi impactați: 15 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Primara Sirbi
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune
Problema sesizată

Problema cu care ne confruntam este cea a mobilierului cu care este dotata sala de clasă, mai exact a masutelor și a scaunelelor și a catedrei.
Scaunelele au șezutul și spătarul din același material care s-a deteriorat sau au bucăți întregi lipsă.
De-a lungul timpului, profesorii au încercat să facă reparații prin forțe proprii, dar aceasta soluție a fost de scurtă durată și mai mult pentru îmbunătățirea aspectului. Acestea sunt măsuri temporare care nu tratează cauza și care nu rezolva problema principala.
Îmbinările metalice de la scheletul scaunelelor nu mai rezistă, mesele și scaunelele nu au picioarele de dimensiune egală și se pot răsturna sau crea situații periculoase.
Am reușit să recondiționăm majoritatea măsuțelor, în sensul ca am luat de la unele piese de schimb (blat, picioare) si am reușit sa le folosim la repararea altora de care să ne putem folosi.
În subordinea PJ a școlii sunt mai multe structuri și din aceasta cauză nu se pot achiziționa toate materialele de care o sală de clasă are nevoie.

Demersuri realizate

Anul școlar trecut am primit de la un ONG-Lions, un număr de 10 scaunele din plastic, dar nu sunt atât de rezistente și de stabile, iar copiii cad ori de câte ori vor sa se aseze, de aceea, ne dorim un mobilier din lemn, de care să ne putem folosi mai mulți ani deoarece achiziționarea altora sau înlocuire celor vechi este greoaie.
Soluționarea problemei nu este foarte complicata: este necesar un alt mobilier, potrivit copiilor de vârstă preșcolară. Am efectuat un necesar și am numărat 15 măsuțe și 15 scaunele pentru grupa combinata cât și o catedra și un scaun pentru cadrul didactic.
Va multumim!

Detalii de contact
Localizare

Strada Tudor Vladimirescu, Podu Turcului, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 20/07/2022, ASOCIATIA EDUCATIA TE FACE MARE , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 5.000 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Preșcolarii Grădiniței din localitatea Sîrbi, județul Bacău, au nevoie de 15 măsuțe și 15 scăunele!
  Despre intervenție:

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Bacau sau din regiunea Moldova.