• Elevi impactați: 15 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:SCOALA GIMNAZIALA SERBANESTI, JUDETUL VRANCEA
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Videoproiector
Problema sesizată

Sunt profesor de matematica si diriginta elevilor clasei a VII-a a Scolii Gimnaziale Serbanesti. Este nevoie in clasă de un laptop si un videoproiector. Momentan este folosit un laptop al scolii, iar videoproiectorul de asemenea este utilizat de toti elevii scolii. Cu ajutorul laptopului si a unui videoproiector se poate crea un intre sistem interactiv. Prin intermediul lor toate informatiile pot fi expuse facil. De asemenea, cu ajutorul unul laptop si al unui videoproiector elevii isi pot expune diferite proiecte la biologie, istorie, geografie etc. Situatia financiara a elevilor nu este una foarte buna. Utilizarea laptopului– fie el văzut ca o jucărie, instrument ajutător sau sursă de informare – este importantă într-o eră dominată de descoperiri şi progrese tehnologice, dar mai ales de nevoia de cunoaştere şi informare continuă în toate domeniile.Proiectorul video scolar este o modalitate excelenta de a capta atentia copiilor si elevilor. Poate deveni un element cheie al orelor de clasa. Fotocopiile isi vor recapata culorile. Vor fi apreciate cat mai bine detaliile imaginilor si documentelor pe o suprafata de cativa metri patrati, elevii vor extrage proiecte video pe care sa lucreze.

Demersuri realizate

Pentru dotarea clasei cu un laptop si un videoproiector am incercat sa atragem fonduri de la diferiti sponsori , insa totul fara succes. Un alt proiect la care am participat a fost „Ateliere fara frontiere” cu ajutorul caruia am reusit sa dotam laboratorul de TIC cu 15 calculatoare.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: SCOALA GIMNAZIALA SERBANESTI, JUDETUL VRANCEA
 • Localitatea Serbanesti
 • Persoana de contact: DIMA LAURA ELENA
 • Telefon: 0237270701
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Dima Laura
Localizare

Șerbănești 627097, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.