• Elevi impactați: 30 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Păncești
 • Nevoi menționate: Imprimantă
Alte nevoi ale clasei
Imprimantă
Problema sesizată

Sala de clasă joacă un rol important în desfășurarea orelor de curs, iar aspecte precum mobilierul, dimensiunile încăperii și designul reprezintă elemente cheie pentru a stimula învățarea și creativitatea.

Din fericire, elevii clasei a VI-a de la Școala Gimnazială Păncești se întorc la studiu după o vacanță binemeritată. Vor avea din nou teme, fișe, iar în sala de clasă ar trebui să se găsească, alaturi de calculator și o imprimantă care să faciliteze munca cadrelor didactice, dar și a elevilor. Acești copii sunt dornici de a lucra suplimentar, de a descoperi lucruri noi, iar cadrele didactice trebuie sa fie întotdeauna pregătite cu diferite fișe, auxiliare etc. Indiferent că facem referire la cursuri online sau la școala desfașurată în condiții normale, imprimanta devine un obiect aproape indispensabil pentru elevi, servind la printarea materialelor didactice. Astfel, interpretarea textelor multimodale de la orele de limba română ar putea fi mai ușor de interpretat, iar hărțile de la geografie sau de la istorie ar fi mai atractive.

Demersuri realizate

Școala Gimnazială Păncești este structură a Școlii Gimnaziale Sascut, iar bugetul pentru achiziționarea tuturor materialelor necesare este insuficient. De asemenea, marea majoritate a  părinților nu au un loc de muncă, resursele financiare fiind minime și nu le putem cere vreodată să contribuie din propriile buzunare.

Detalii de contact
Localizare

Păncești, Sascut, 607523, Bacău

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă