• Elevi impactați: 28 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul Tehnologic ,,Tomșa Vodă" Solca
 • Nevoi menționate: Videoproiector
Problema sesizată

Micii școlărei din clasa a III-a își doresc tare mult să vizioneze diferite filmulețe în cadrul orelor de curs, iar acest lucru este greu de realizat fără un videoproiector. Acesta ne-ar fi de mare ajutor, mai ales pentru diversificarea activităților și activizarea procesului educativ. Știm cu toții că generațiile actuale de elevi, dar și vremurile în continuă schimbare, au făcut ca tehnologia să devină o necesitate, atât pentru adulți, dar și pentru copii.
Ne-ar ajuta atât de mult în activități, deoarece ar face învățarea mai ușoară și, în mod clar, aceasta ar deveni automat și mai atractivă.
În cadrul unui exercițiu dat ca temă pentru acasă, la întrebarea ,,Ce alte activități ați dori să realizați într-o oră de Limba și literatura română?", majoritatea copiilor s-au referit la dorința de vizionare a unor filmulețe educative și, de asemenea, la aplicarea unor joculețe.
Vom fi absolut recunoscători dacă cineva ne-ar întinde o mână de ajutor în acest sens.

Demersuri realizate

Primul demers realizat pentru soluționarea problemei a fost achiziționarea unui miniproiector (din bugetul personal) în urmă cu un an, dar, care s-a dovedit, din păcate, a fi ineficient. Este prea slab, iar imaginea este total neclară și, de asemenea, extrem de mică.
De asemenea, am avut promisiuni că prin proiectele desfășurate în școală vom primi un videoproiector și incă nu ne-am pierdut speranțele că îl vom primi de undeva in cele din urmă.
Totodată, descoperind această platformă, cred că și acesta este un demers pe care îl consider important pentru rezolvarea problemei. Poate cineva cu inimă mare ne citește rândurile și ne oferă acest ajutor. Bineînțeles că în școala noastră este un videoproiector, dar este unul comun, toata lumea are nevoie de el. Astfel, unul propriu ne-ar ajuta mult. Sponsori locali nu prea sunt, întrucât localitatea este una foarte mică.
Implicarea în diverse proiecte și parteneriate este un alt demers pe care l-am încercat.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Liceul Tehnologic ,,Tomșa Vodă" Solca
 • Localitatea Solca
 • Persoana de contact: Andrieș Mihaiela
 • Telefon: 0743808827
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: andriesm80
Localizare

Strada Tomşa Vodă, Solca, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropierea ta?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul tau, atunci cand vor aparea.