• Elevi impactați: 103 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Carpen, structura Școala Gimnazială Cleanov
Problema sesizată

Sălile de clasă aparținând Scolii Gimnaziale Cleanov au o inalțime de 4.2 metri, iar suprafața vitrată a fiecărei săli este de aproximativ 10 metri pătrați de tâmplărie neperformantă din punct de vedere energetic. În plus clădirea nu are termosistem. Acestea sunt principalele motive care fac ca centrala termică a unității să nu poată asigura in marea majoritate a timpului cele 21 grade Celsius necesare pentru buna desfăsurare a procesului instructiv educativ.
Se intentionează coborârea cu aproximativ 1.5 metri a plafonului sălilor de clasă utilizând o structură de metal si rigips de aproximativ 270 metri pătrați si inlocuirea actualei tâmplării cu minim 80 metri pătrați de tâmplărie performantă din punct de vedere energetic.
La modul ideal, dincolo de aceasta solutie, o sa căutăm sa accesăm orice posibilitate de finanțare care sa asigure in contextul actual, al scumpirii energiei, scaderea costurilor.
Având in vedere importanța asigurarea egalitații de sanse a elevilor din mediul rural cu cei din mediul urban considerăm obiectivul exprimat anterior ca fiind o acută necesitate.

Demersuri realizate

Având in vedere posibilitățile bugetare reduse, costurile rezolvării problemei mai sus semnalate au fost o mult prea mari pentru a putea demara rezolvarea directă a deficienței existente.
Au fost aplicate rezolvari adiacente, ca de exemplu utilizarea a trei tunuri de căldura,care din păcate in contextul actual, al scumpirii energiei, devine o solutie mai mult decât împovărătoare.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Carpen, structura Școala Gimnazială Cleanov
 • Localitatea Cleanov
 • Persoana de contact: Iovan Nelu
 • Telefon: 0769607177
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: iovan nelu
Localizare

sat Cleanov, comuna Carpen, Dolj

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)