• Elevi impactați: 282 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Colegiul National de Informatica "Carmen Sylva"
 • Nevoi menționate: Materiale didactice
Problema sesizată

Școala gimnazială este structură a Colegiului National de Informatică "Carmen Sylva", din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, școlarizând un număr de 344 elevi de nivel primar si gimnazial.
Considerăm ca organizarea spațiului este o condiție esențială dezvoltării emoționale și intelectuale a fiecărui copil. Elevii care învață în această școală ar avea nevoie de un spațiu de recreere care sa îi inspire, să îi motiveze. Una dintre nevoile pe care instituția noastră le-a identificat este crearea unor spații alternative de învățare pentru desfășurarea orelor de biologie, educație tehnologica, educație plastica, istorie, in aer liber, facilitându-se în acest fel apropierea de natura și învățarea dirijată prin intermediul proiectelor tematice. Totodată acest spațiu va putea fi folosit și de beneficiarii programului de educație remedială tip "Școală după școală" pentru activitățile recreative și pentru activități extrașcolare nonformale.
Ne dorim să amenajăm curtea școlii cu băncuțe viu colorate, una sau mai multe filigorii, cu mese si scaune, să pictăm asfaltul, să aducem un plus de culoare pereților să îi atragem pe copii prin crearea unui spațiu atractiv și plin de oportunități.
https://llcompany.bizoo.ro/vanzare/16249465/filigorie-din-lemn-alba-4-x-3-m
https://foisoare-garduri.ro/produs/foisor-de-gradina-0004-hexagonal/
https://servuspress.ro/copilaria-pe-asfalt-un-proiect-de-suflet-al-unei-mamici-care-da-culoare-parcurilor-si-aleilor-din-mai-multe-cartiere-ale-devei_191830.html

Demersuri realizate

“Scaunul povestitorului”

În luna iunie 2021 Colegiul Național de Informatică “Carmen Sylva” Petroșani – Structura Școala Gimnazială “Carmen Sylva” Petroșani a demarat proiectul educativ “Scaunul povestitorului”. Scopul acestui proiect a fost acela de a realiza un club de lectură în aer liber. Parteneriatul inițiat între școală și familiile elevilor a fost un real succes, dovadă fiind minunatele scaune realizate cu multă pricepere și măiestrie de părțile implicate. De la mic la mare, toți s-au implicat în crearea unui loc aparte, în care să putem să petrecem clipe de relaxare , citind la umbra copacilor. Dorim să realizăm și alte lucruri atrăgătoare pentru a aduce zâmbetul pe fețele elevilor noștri deoarece aceste amenajări descrise mai sus nu au fost de durată.

http://cronicavj.ro/wp/scaunul-povestitorului/?fbclid=IwAR1sz0VNqQ1S2pSPuYvc2zVrXPnsOXh9XES54kYWFNVU9E9QxBc9iZKpoS8

Detalii de contact
Localizare

Strada Independenței, Petroșani, România

143 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

143 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Szakacs Stela
  mai 13, 2022 at 8:41 pm

  Îmi doresc o școală mai frumoasă pentru copii noștri, pentru o dezvoltare armonioasă.

 • Nedelcu Cristina Anamaria
  mai 13, 2022 at 8:04 pm

  Va susțin deoarece băiețelul meu este la această școală, ii place foarte mult și vine cu drag zilnic. Sunt convinsă că această reamenajare este esențială pentru toți copilașii.

 • Dala Simona
  mai 13, 2022 at 3:21 pm

  Vă susțin deoarece copiii au nevoie de spatii frumos amenajate pentru diferite activități.

 • Ciorega Gabriela Mălina
  mai 11, 2022 at 11:35 am

  îmi doresc o școală frumoasa

 • Neag Adela Cristina
  mai 11, 2022 at 11:35 am

  Pentru ca imi doresc o scoala frumoasa

 • Strufanga Andra Maria
  mai 8, 2022 at 2:12 pm

  Recomandat de eleva Gere Giulia!

 • Burduja Constantin Ciprian
  mai 7, 2022 at 11:42 am

  Sustin

 • Oprea Elena Cristina
  mai 7, 2022 at 10:33 am

  Copii meu sunt elevii colegiului și sunteți minunați in tot ceea ce faceți .Cadre didactice ,care își dau interesul pentru elevi .Implicare și determinare este definiția corecta pentru acest colegiu !😘🥰

 • Oprea Elena Cristina
  mai 7, 2022 at 10:31 am

  Copii meu sunt elevii colegiului și sunteți minunați in tot ceea ce faceți

 • Oprea Elena Cristina
  mai 7, 2022 at 10:30 am

  Copii meu sunt elevii colegiului

 • Toader Claudia Adriana
  mai 7, 2022 at 10:21 am

  Sunt foarte mulțumită de această şcoală

 • Toader Claudia Adriana
  mai 7, 2022 at 10:18 am

  Susțin această şcoală deoarece am doi copii la această şcoală. Şi este o şcoală foarte bună pentru copii mei şi profesorii sunt oameni dosebiți de buni.

 • Latu Camelia
  mai 7, 2022 at 10:16 am

  Latu Camelia susțin această școală deoarece Sint niște cadre didactice ce se implica sufletește in ai învăța pe copiii.cu toată stima și respect.

 • Raicu Angela
  mai 7, 2022 at 10:13 am

  Vă susțin deoarece această inițiativă poate fi un exemplu bun pentru copii in ceea ce se vor implica și ei,la rand lor ,și pentru că aspectul mediului înconjurător, este o bună carte de vizită pentru școală !

 • Burdea Mihaela
  mai 6, 2022 at 5:02 pm

  O schimbare in bine este întotdeauna binevenita

 • Modrea silvana
  mai 6, 2022 at 10:59 am

  Sustin

 • Răchită Andreea(Pașcanu)
  mai 6, 2022 at 10:05 am

  Sunt sora mai mare a unei eleve din această școală și susțin din toată inima această amenajare pentru o educație mai distractivă în aer liber a copiilor

 • Pașcanu Gabriela
  mai 6, 2022 at 10:02 am

  Sunt mătușa unei eleve din această școală și susțin foarte mult această amenajare deoarece doresc ca ultimul an de ciclu gimnazial al nepoatei mele să fie de neuitat si pentru nepoțica mea mai micuță să înceapă să învețe în această școală și să i se pară distractivă recreerea în aer liber ! 😇

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Hunedoara sau din regiunea Transilvania.

Subscription Form (#6)