• Elevi impactați: 500 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” - Barcani
Problema sesizată

Scoala Gimnazială „Andrei Șaguna” - Barcani are nevoie urgentă de amenajarea curții exterioare, pentru a crea un mediu plăcut de învățare, chiar și în mediul rural.

Școala a fost reabilitată și modernizată recent, cu săli noi de clasă, un spațiu de lectură care le permite elevilor să se relaxeze în timp ce citesc o carte. Cu toate acestea, curtea școlii a rămas pustie, spațiul fiind neadecvat și neeficient organizat pentru nevoile elevilor.

Aceștia au nevoie de băncuțe, coșuri de gunoi, ansambluri de joacă, teren de fotbal și teren de baschet pentru a se putea bucura de timpul liber petrecut la școală, în condiții demne de anul 2022. Pentru ca curtea școlii să arate impecabil, ne propunem ca aleele pietonale să fie pavate, să existe și un spațiu verde, cu flori și pomi ornamentali pe lângă ea, pentru a se încadra în estetica unui loc recreativ dintr-o unitate școlară.

Pauzele se pot transforma într-un mediu relaxant, animate prin culoare, ce ar avea un impact pozitiv asupra stării de bine a elevilor, mai ales după o perioadă lungă de izolare și lipsă de socializare.

Demersuri realizate

Zi de zi se fac demersuri pentru a obține fondurile necesare pentru ca această școală să fie o școală modernă, care să creeze condiții optime de învățare pentru cei 500 de elevi. Din bugetul local, s-au reabilitat celelalte două școli din comună, din această cauză fondurile pentru amenajarea acestei curți sunt insuficiente în prezent.

Detalii de contact
Localizare

Sat Barcani, strada Principală, nr. 265

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 25/08/2023, Comunitatea HartaEdu , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 27.889 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Școala din Barcani are nevoie de amenajarea curții exterioare.
  Despre intervenție:

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Covasna sau din regiunea Transilvania.

  Subscription Form (#6)