• Elevi impactați: 500 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ”Petru Mușat” Siret
Problema sesizată

Sala de sport a școlii deservește un număr de 500 de elevi de nivel primar și gimnazial. Clădirea școlii este foarte veche, construită în anul 1898 și nu a beneficiat de nicio reabilitare majoră în toată această perioadă. Exteriorul clădirii a beneficiat de niște reparații curente de-a lungul anilor (schimbare de geamuri termopane și refacere fațadă), dar în ultimii 12 ani nu s-au mai făcut niciun fel de reparații interioare, astfel încât sala se află într-o stare avansată de degradare. Dotările de care dispune sala sunt de asemenea învechite: spalierele, panourile pentru baschet, pardoseala, pereții, tavanul, vestiarele. Acoperișul clădirii este foarte vechi, iar atunci când plouă sunt scurgeri.
De asemenea, sala de sport la momentul construirii nu a fost prevăzută cu grupuri sanitare. Noile norme cu privire la funcționarea sălilor de sport prevăd obligativitatea includerii toaletelor pentru o bună funcționare a acestora din punct de vedere igienico-sanitar. Accesul la aceste toalete se poate realiza atât din exteriorul clădirii cât și din interior.

Detalii de contact
 • Instituție de învățământ: Școala Gimnazială ”Petru Mușat” Siret
 • Localitatea Siret
 • Persoana de contact: Mocrei Ecaterina-Liliana
 • Telefon: 0230280895
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Liliana M
Localizare

Siret 725500, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Suceava sau din regiunea Bucovina.

  Subscription Form (#6)