• Elevi impactați: 140 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:ȘCOALA GIMNAZIALĂ COMĂNA DE JOS
Problema sesizată

Școala dispune de o sala de sport improvizată, dar care are nevoie de renovare. Podeaua este foarte uzată, pereții prezintă urme de mucegai. Ar mai fi nevoie și de protecție la geamuri și la sistemul de iluminat. Copiii iubesc ora de educație fizică, mai ales când vremea ne lasă să folosim terenul din curtea școlii. Atunci când vremea nu ne mai permite să ne putem desfășura ora de educație fizică afară, nu mai sunt asa de entuziasmati din cauza condițiilor din sala de sport. Mingea nu sare din cauza podelei, își doresc să joace baschet...

Apare mereu afirmația "ce fain era să avem și noi o sală de sport mai modernă" dar ceea ce le transmit elevilor mei mereu este ca educația fizică înseamnă sănătate! Deși este o sala de sport improvizată este foarte utila pentru orele de sport și renovarea acesteia ar aduce un mare plus pentru elevi! În această sală de sport își desfășoară orele, atât elevii din ciclul gimnazial cât și cei din ciclul primar. O sală de sport, ca și sala de clasă, trebuie sa fie primitoare și curată!

Detalii de contact
 • Instituție de învățământ: ȘCOALA GIMNAZIALĂ COMĂNA DE JOS
 • Localitatea Comana De Jos
 • Persoana de contact: Haidău Diana
 • Telefon: 0765604296
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Diana Haidau
Localizare

Strada Principală 178, Comăna de Jos, România

76 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

76 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Ivascu Viorel
  mai 16, 2022 at 5:17 pm

  Sportul este foarte important in viata copiilor!

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

Subscription Form (#6)