• Elevi impactați: 125 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:ȘCOALA GIMNAZIALĂ SCURTEȘTI
Problema sesizată

Structura Scurtești face parte din Școala Gimnazială Vadu Pașii, județul Buzău. Sunt profesor titular de 20 de ani în această școală. Avem elevi foarte bine dotați intelectual, dornici de cunoaștere, de afirmare, mereu curioși, respectuoși.
Probleme majore ale școlii sunt reprezentate de lipsa de dotări.

Pe perioada pandemiei, sala de sport a fost ocupată de un centru de vaccinare, astfel că după ani în care s-au făcut demersuri pentru amenajarea unei săli de sport, posibilitatea elevilor de a se bucura de condiții optime a fost zadarnică. Centrul de vaccinare a avut nevoie și de o sală de lucru, astfel că au folosit și o sală de clasă. Elevii care învățau în acea sală au fost mutați în laboratorul de informatică, laborator desființat deoarece nu aveau voie să împartă și să folosească la comun obiecte. În acest moment, Școala Gimnazială Scurtești nu poate oferi elevilor spațiu pentru sala de sport și nici laborator de informatică.

Ne dorim videoproiectoare pentru fiecare sală de clasă, 5 la număr, mobilier (bănci și scaune) modern, confortabil și util pentru elevi, table interactive pentru cei mici, imprimantă  color.

Detalii de contact
 • Instituție de învățământ: ȘCOALA GIMNAZIALĂ SCURTEȘTI
 • Localitatea Scurteşti
 • Persoana de contact: RĂDULESCU ALINA
 • Telefon: 0742087400
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: RadulescuAlina
Localizare

STRADA STADIONULUI, NR 3, SAT SCURTEȘTI, COMUNA VADU PAȘII, JUDEȚUL BUZĂU

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)