• Elevi impactați: 16 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială nr.1, Sat Pildești
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă, Videoproiector
Alte nevoi ale clasei
16 laptopuri
Problema sesizată

Școala Gimnazială Nr.1, Sat Pildești se află in mediul rural, comuna Cordun, județul Neamț. Elevii școlii noastre iși desfășoară activitatea in trei corpuri de cladire: A, B și C. 
Eu am clasa în corpul C. Este o clădire relativ nouă în care iși desfășoară activitatea grupele de grădiniță și clasele pregătitoare, I și a II-a. Primăria Comunei Cordun se implică in susținerea, modernizarea cladirilor și crearea condițiilor de muncă și învățare în școală. Elevii au primit tablete cu cartele pentru internet susținute de primărie, care le-a fost de mare ajutor când ne-am desfașurat activitatea online.
Anul acesta s-a renovat al doilea corp de cladire, iar anul trecut a fost renovat primul corp de clădire: schimbat parchet, tâmplărie, toalete în interior, mobilier in fiecare clasă, table magnetice, televizoare LCD, imprimante, internet în toate cladirile școlii. Majoritatea claselor au table magnetice.
Eu imi doresc o tablă interactivă pentru a-mi desfășura in condiții mai bune activitățile. Am ales auxiliare digitale și știu ce oportunități de captare a atentiei elevilor au acestea.

Demersuri realizate

Nu am făcut demersuri până acum. În distribuirea materialelor primite se respectă anumite criterii pentru a fi toți avantajați. Folosesc softuri educaționale de când au apărut. Am folosit videoproiectorul cu ecran. Este incomod pentru faptul că elevii mici, antrenați în exerciții-joc nu prea mai observă cablurile. Am auzit de această platformă și m-am gândit să le fac o bucurie elevilor mei. Știu șă folosesc acet model de tablă. Am avut ocazia să particip la activități de after school, clasa din școala respectivă fiind dotata cu tablă interactivă.

Detalii de contact
 • Instituție de învățământ: Școala Gimnazială nr.1, Sat Pildești
 • Localitatea Pildesti
 • Persoana de contact: Ciausu Paraschiva
 • Telefon: 0726391891
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Paraschiva Ciausu
Localizare

Strada Vasile Alecsandri, Pildești, România

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Paraschiva Ciausu
  mai 4, 2022 at 10:39 pm

  Vreau să fac o bucurie elevilor mei.

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

Subscription Form (#6)