• Elevi impactați: 25 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnaziala Gheorghe Vernescu
Problema sesizată

Problema noastră este dotarea clasei în care ne desfasuram activitatea. Pentru că elevii mei sunt mici, acum clasa I, modul de transmitere a cunoștințelor trebuie să se plieze pe modul lor de gândire și înțelegere. Consider că o tablă inteligenta ne-ar fi de mare ajutor, pentru că ne-ar ajuta să facem activitatea didactică cât mai plăcută și mai plină de sens pentru elevi.
Tehnologia nu numai că a devenit partea integrantă a actului educativ, dar face parte și din viața zilnica a elevilor și cred ca viitorul lor va fi influențat de aceasta. Tabla inteligenta despre care am vorbit ne-ar ajuta să facem acest prim pas în călătoria dificilă, dar deosebit de interesantă în lumea tehnologiei. Trebuie sa mai amintesc ca scoala mea este una incluziva, deci această șansă, pentru unii elevi, va fi prezentă doar în interiorul școlii. De asemenea, amintesc de copiii speciali, cu CES, care au nevoie de aceste activități și oportunități, care de foarte multe ori, din păcate, le vor găsi doar la școală.

Demersuri realizate

Am semnalat problema conducerii școlii și am încercat, dar din păcate nu am reușit, sa găsim un finanțator. Am semnalat problema și comunității de părinți, tot pentru a găsi ajutor, dar fără ajutor. Comunitatea locala ne promite, dar din păcate, nu sunt fonduri.

Detalii de contact
 • Instituție de învățământ: Școala Gimnaziala Gheorghe Vernescu
 • Localitatea Ramnicu Sarat
 • Persoana de contact: Prunica Monica
 • Telefon: 0766221151
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: monica prunica
Localizare

Fundătura Păun Pincio 10, Râmnicu Sărat, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica