• Elevi impactați: 22 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Mihai Eminescu Braila
Problema sesizată

La nivelul clasei pregatitoare C din cadrul Scolii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu" Braila se resimte nevoia desfășurării activităților interactive la nivel frontal. Folosirea mijloacelor moderne de invatare este mai mult decât necesara în contextul învățării diferențiate, centrate pe elev. Din acest motiv, resimțim nevoia unei table interactive și a unui videoproiector, pe care sa le folosim permanent in procesul de predare-invatare.
Activitățile de invatare, mai ales la nivelul ciclului primar, au ca cerință primordiala utilizarea de material didactic intuitiv-concret. Prin achiziționarea acestor mijloace sunt facilitate invatarea și dezvoltarea competentelor de baza ale absolventului de ciclu primar. Copiii învață să judece, participa activ în actul predării, își valorifica cunoștințele, abilitățile și atitudinile la nivel frontal. De asemenea, au acces direct, la surse de informare adecvate varstei: platforme educationale, soft-uri, aplicații digitale. Dincolo de acestea, competentele sociale vor fi exersate la nivelul grupului clasei.

Demersuri realizate

La nivelul unității școlare au fost achiziționate, pentru toate sălile de clasa laptopuri și table magnetice. Din sponsorizări obținute de către învățătorul clasei a fost achiziționată o pânză de proiecție pentru videoproiector. Din păcate, costurile de achiziționare a unei table magnetice și a unui videoproiector depășesc posibilitățile părinților. La nivelul Scolii, fondurile alocate dotării claselor sunt reduse. De asemenea, numărul mare de clase existente in școala ( 36) nu permite achiziționarea acestor mijloace moderne de comunicare didactica.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Mihai Eminescu Braila
 • Localitatea Braila
 • Persoana de contact: Chiriță Cană Monica
 • Telefon: 0763607353
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Monica12
Localizare

Aleea Învățătorilor, nr.2

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • andrei.punei
  mai 9, 2022 at 3:33 pm

  Salut

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Brăila sau din regiunea Muntenia.

Subscription Form (#6)

Cazuri similare în care te poți implica