• Elevi impactați: 14 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Vasile Băncilă
Problema sesizată

Sunt învățătoare la țară și, atât eu cât și elevii mei, ne confruntăm cu lipsa echipamentelor electronice de când am început să facem lecții online. Am nevoie de un laptop, în mod deosebit pentru perioada când suntem în online. Avem în familie un singur laptop și îl folosesc și cei doi copii ai mei care sunt și ei elevi. Eu fiind principalul susținător al familiei nu pot să îmi permit să îmi cumpăr un laptop sau o tabletă. De asemenea mi-ar fi utilă și o tablă pe care pot scrie mult mai ușor exercițiile la matematică. Când trebuie să rezovăm probleme cu metoda figurativă este foarte dificil fără tablă. De asemenea la geometrie este utilă tabla.
Este foarte dificil să nu ai propriul laptop. Acesta îmi este util tot timpul, atât în online cât și atunci când facem ore fizic. Trebuie să îmi pregătesc diferite materiale, fișe de lucru, lecții, etc.
Deocamdată ne luptăm cu ceea ce avem
să facem o educație de calitate.
Dacă am avea și aparatura necesară sunt sigură că s-ar putea face mai mult. În speranța că acest anunț va ajunge să fie citit de o persoană care va putea să ne ajute, vreau să mulțumesc anticipat tuturor care se ocupă de acest proiect!

Demersuri realizate

Nu am cerut până acum deoarece mi s-a părut jenant pentru un profesor să nu aibă posibilitatea să-și cumpere un laptop. Părinții copiilor nu fac față cu achiziționarea tuturor rechizitelor, dar să mai sponsorizare un învățător.
Am mai făcut o cerere la sindicat dar nu am primit răspuns.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Vasile Băncilă
 • Localitatea Scortaru Nou
 • Persoana de contact: Tudora Crăciun
 • Telefon: 0746921011
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Tudora Craciun
Localizare

Strada Administrației, Măxineni, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica