• Elevi impactați: 13 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul Tehnologic Carol I comuna Valea Doftanei
Problema sesizată

Suntem clasa Creioanelor Magice și, deși suntem proaspăt intrați în școală, știm că e minunat să călătorești cu puterea minții în locuri nebănuite. De aceea, luând exemplul seriei trecute, am pornit să explorăm împreună, fascinanta lume eTwinning. Ce facem, adică? Ne alăturăm colegilor noștri din Europa în proiecte de învățare (Project Based Lerning) prin care încercăm să ne conectăm cu lumea în care trăim, fie că este vorba de natură și protejarea acesteia, de lumea digitală și interacțiunea sănătoasă cu ea, de scriere creativă sau de proiecte STE(A)M.

Implicarea noastră în aceste proiecte atrage cu sine necesitatea de a beneficia de o imprimantă în clasă, pentru că e nevoie să printăm acorduri parentale, fișe de lucru comune, planuri de echipă și alte materiale.

Și în acest an școlar participăm la competițiile Meet and Code și Code Week și Hour of Code care, de asemenea, implică printarea de materiale pentru copii. Deși suntem pro natură și încercăm să limităm pe cât posibil cantitatea de hârtie pe care o folosim, la clasa pregătitoare copiii au nevoie de material concret, de imagini și stimuli vizuali pentru a înțelege sarcinile de lucru.

Un alt produs de care avem nevoie este un monitor nou pentru cancelarie, cel pe care îl folosim acum fiind foarte vechi.

Demersuri realizate

În cancelaria noastră există deja o imprimantă funcțională, dar fiind vorba de 8 învățătoare, cărora li se adaugă și profesorii de limbi străine, de religie etc., se întâmplă să fie nevoie să așteptăm rândul pentru a o putea folosi, pentru că fiecare din cele opt clase de învățământ primar are propriile nevoi în ceea ce privește utilizarea acesteia.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Liceul Tehnologic Carol I comuna Valea Doftanei
 • Localitatea Tesila
 • Persoana de contact: Ana Clara Grecu
 • Telefon: 40724852345
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: ana.grecu
Localizare

Calea Doftanei 377, Teșila, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 21/10/2021, Aviroms Rent a Car SRL , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 600 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Clasă din Valea Doftanei are nevoie de imprimantă pentru proiectele eTwinning
  Despre intervenție:

  Compania Aviroms (Avis Budget) a expediat direct prin curier o imprimantă alb-negru Imprimanta Brother DCP-7065DN și un Monitor Philips 223V5L (2014) către școală. Ambele dispozitive au fost folosite anterior în birourile companiei și donate ulterior școlii pentru a fi utilizate în cancelarie de către toți profesorii.

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica