• Elevi impactați: 6 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Centrul Școlar de Educație Incluzivă Beclean
Problema sesizată

Activitatea clasei pe care o includ în această alertă educațională are ca beneficiari direcți, elevi cu cerințe educaționale speciale. În cazul acestor elevi materialul intuitiv sau prezentarea lui video, are o mare importanță pentru perceperea și înțelegerea noțiunilor predate. Necesitatea unui asemenea echipament digital (retroproiector și tablă albă, cabluri de legătură) ar fi de real folos pentru întreg procesul educațional derulat la nivelul clasei. La aceste dotări de tehnologie digitală aș mai putea adăuga și nevoia unei imprimante, minimale - cu funcție simplă de imprimare. Implicarea în actul de predare - învățare - evaluare a echipamentelor digitale dezvoltă interesul elevilor cu cerințe educaționale speciale spre cunoaștere, spre explorarea mediului virtual și dezvoltarea abilităților digitale. Acestea conduc, pe parcursul școlarizării, la reducerea abandonului școlar și integrarea lor mai apoi în societate, având o minimă calificare digitală , atât de necesară zilelor prezente.

Demersuri realizate

În realizarea și achiziționarea unui retroproiector la nivelul clasei am cerut sprijinul conducerii, care din motive de buget nu a putut susține investiția. În cazul părinților nici nu putem pune în discuție un sprijin, toți elevii, beneficiarii direcți provin din medii defavorizate , în care veniturile familiei sunt la limita existenței. Am demarat și o campanie de sponsorizare, în mediul antreprenorial privat ,dar care nu a acoperit bugetul investiției .

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Centrul Școlar de Educație Incluzivă Beclean
 • Localitatea Beclean
 • Persoana de contact: Ștefănuți Aura
 • Telefon: 0773735078
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: AuraStefanuti
Localizare

Strada Grigore Silaşi, Beclean, România

9 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

9 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Forogau Aurelian Alexandru
  mai 9, 2022 at 6:38 pm

  Învat aici

 • Szekely Emese
  mai 6, 2022 at 7:46 am

  Vă susțin deoarece cred în faptul că aceste dotări v-ar ajuta mult în munca didactică oferind experiențe de învățare atractive, utile, pe placul elevilor, susținând învățarea experiențială și colaborativă. Mult succes !

 • Ștefănuți Claudiu
  mai 4, 2022 at 8:13 pm

  Mult succes!

 • Călugăru
  mai 4, 2022 at 8:04 pm

  Succes, e utila!

 • Călugăru
  mai 4, 2022 at 8:03 pm

  E utila.

 • Silveșan Tatiana
  mai 4, 2022 at 5:19 pm

  Lecțiile ar fi mult mai interesante, atractive și de impact asupra acestor copii, iar cunoștințele transmise ar ajunge mai ușor la nivelul lor de înțelegere.

 • Marcoie Aurelia
  mai 4, 2022 at 8:27 am

  Este un proiect bun.

 • Cogrig Daniela
  mai 4, 2022 at 12:13 am

  Unitatea scolara are nevoie de acest proiect si este in beneficiul copiilor. Bafta multa! Imi doresc din suflet sa castigati!

 • Lapusan Kinga
  mai 3, 2022 at 10:16 pm

  Va susțin pentru ca va cunosc activitățile!

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

Subscription Form (#6)

Cazuri similare în care te poți implica