• Elevi impactați: 12 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Movila Banului,Structura Scoala Gimnaziala Limpezis
Problema sesizată

Clasa pregatitoare de Scoala Gimnaziala Limpezis are nevoie de un laptop si un videoproiector pentru ca lectiile sa fie desfasurate intr-un mod atractiv,interactiv. Astfel, elevii vor deveni mai atrasi, interesati si vor veni cu drag la scoala. Avem un laborator de informatica in scoala,insa calculatoarele sunt vechi si se blocheaza. Noi dorim sa avem propriul laptop, in sala de clasa, pentru a nu ne mai deplasa de fiecare data in laborator,care de cele mai multe ori e ocupat si de celelalte clasa. De asemenea, de un mare ajutor, ne-ar fi si un videoproiector. În plus, tehnologia pune la îndemâna profesorului metode de abordare care stimulează, provoacă și determină elevul să dobândească un set de competențe de care are nevoie în dezvoltarea sa personală și profesională.Lipsa acestora determina cadrele didactice să aducă dispozitivele personale daca doresc sa realizeze o lecție atractiva. De asemenea, dispozitivele solicitate permit dezvoltarea competențelor digitale cerute. Cu un laptop, un videoproiector și cu o conexiune la internet în fiecare clasă se poate începe o „revoluție” a sistemului de învățământ.

Demersuri realizate

Exista o stransa colaborare intre scoala si primarie , copiii au primit rechizite si auxiliare in prima zi de scoala,insa fondurile nu sunt suficiente pentru a achizitiona laptopuri si videoproiectoare. Am cumparat din bugetul personalwh unele second hand, insa nu au fost de calitate si s-au deteriorat

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Movila Banului,Structura Scoala Gimnaziala Limpezis
 • Localitatea Movila Banului
 • Persoana de contact: Nicula Madalina Veronica
 • Telefon: 0760319688
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: [email protected]
Localizare

Strada Principla

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Buzau sau din regiunea Muntenia.

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica