• Elevi impactați: 103 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Carpen, structura Scoala Gimnaziala Cleanov
 • Nevoi menționate: Echipamente de laborator, Electronice
Problema sesizată

Ne dorim amenajarea si dotarea laboratorului de educație digitală, având ca finalitate imbunatătirea calitații actului didactic.
Educația digitală vine ca o completare a celei tradiționale, oferind suport prin integrarea în învățare a stimulilor vizuali, auditivi și tactili, completând, astfel, tabloul învățării. Constituie o modalitate ideală de ancorare în realitate și pentru a răspunde nevoilor elevilor noștri, pentru a le satisface nevoia de cunoaștere prin tehnologie și a reuși să îi direcționăm cum știm mai bine în oceanul informațional al zilelor noastre.
Având in vedere importanța asigurarea egalitații de sanse a elevilor din mediul rural cu cei din mediul urban considerăm obiectivul exprimat anterior ca fiind o acută necesitate .
Punctual, se inteționeaza ca prin acordarea ajutorului solicitat să fie atins cel mai important obiectiv:
- dotare retea laptopuri și aparatură necesara precum si pachet complet de aplicații adaptate curriculei si alte materiale digitale pentru a susține învățarea cu ajutorul tehnologiilor digitale.

Demersuri realizate

Pâna in prezent, cu sprijinul Consiliului Local Carpen, World Vision Romania și prin fonduri proprii s-a reusit ca pentru una din clădirile școlii, cuprinzând 3 săli de clasa de 50 metri pătrați fiecare, aflate pâna in prezent in conservare, printr-o investitie de aproximativ 90000 Ron să fie inlocuită tâmplaria de lemn cu tâmplărie moderna de termopan, modernizată sarpanta cu tablă profilată si accesorii și achizitionate parte din materialele necesare renovării interioare.
Din păcate, însă, fondurile necesare dotării cu echipamente electronice a laboratorului sunt inexistente la acest moment.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Carpen, structura Scoala Gimnaziala Cleanov
 • Localitatea Cleanov
 • Persoana de contact: iovan nelu
 • Telefon: 0769607177
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: iovan nelu
Localizare

Carpen Dolj

Modul Test
1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Modul Test
1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • a
  mai 9, 2022 at 2:39 pm

  Sustin aceasta idee, dar am o mica intrebare: Primaria unde este in aceasta treaba, ca nu prea se vede implicarea???

  Alerta postata

  Veridicitate

  Urgenta

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

Subscription Form (#6)

Cazuri similare în care te poți implica