• Persoane afectate: Copii si profesori ucraineni
 • Refugiați: 15
 • Unitatea scolara unde se vor strânge donațiile:Asociatia Social Educativa Clever Kids
 • Nevoi menționate: Tabletă
Alte nevoi identificate
Laptop, imprimanta, videoproiector
Problema sesizata

In luna martie am constituit o grupa de copii ucraineni in cadrul Asociatiei Clever Kids. Aici copiii fac activitati educationale cu cadre didactice din Ucraina. Pentru buna desfasurare a activitatilor ar fi necesare un laptop si o imprimanta color.
De asemenea un videoproiector ar usura si ar face actul educational mai atractiv prin proiectia anumitor materiale didactice in sala de clasa.

https://www.emag.ro/videoproiector-zenkabeat-zk8319-wifi-portabil-4000-lumeni-rezolutie-1280-x-720-hd-support-1080p-led-hdmi-vga-av-usb-audio-tf-slot-card-mirroring-pentru-android-ios-alb-zk-29/pd/DKM7NJMBM/?ref=automated_compare_6_1&provider=rec&recid=rec_4_856adaa2096fc439b49f0f57b93d308e09d62ed446c1c683925f827c5494b608_1649682203#reviews-section
https://www.emag.ro/laptop-hp-15-dw1033nq-cu-procesor-intelr-celeronr-n4020-15-6-full-hd-4gb-256gb-ssd-intelr-uhd-graphics-free-dos-black-322j2ea/pd/D7BT3PMBM/
https://www.emag.ro/multifunctional-inkjet-brother-dcp-t720dw-duplex-adf-wireless-a4-dcpt720dwyj1/pd/D19Y1TMBM/

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Asociatia Social Educativa Clever Kids
 • Localitatea Galati, Galaţi
 • Persoana de contact: Talaba Carmen
 • Telefon: 0754058170
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: carmen.talaba
Localizare

Strada Mihai Bravu, Galați, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 12/05/2022, PPG România SA , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 4.678 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Asociația Social Educativa Clever Kids are nevoie de un laptop, o imprimantă și un videoproiector pentru “Micuții Eroi Ucraineni”
  Despre intervenție:

  PPG România le-a adus un zâmbet pe buze micuților ucraineni prin donarea unui laptop, unui videoproiector si a unei imprimante,  astfel încat acestia sa isi poata continua activitatile de la gradinita.

   

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Galați sau din regiunea Moldova.