• Elevi impactați: 98 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala "Costache Grigore Sutu" Braila
Problema sesizată

Buna ziua!
Sunt profesor de chimie la Scoala Gimnaziala "Costache Grigore Șuțu", judetul Braila.
Elevii celor cinci clase ( trei clase de a VII -a si doua clase de a VIII -a) la care imi desfasor activitatea sunt interesati de cunoasterea tainelor acestei discipline si imi doresc ca in fiecare sala de clasa sa avem un videoproiector, cinci în total, si ecran care sa ma ajute sa le impartasesc filmulete si jocuri cu care sa-i atrag mai mult spre aceasta disciplina.
Datorita bunavointei comunitatii HartaEdu, acum avem un laptop cu ajutorul caruia orele de chimie sunt mult mai atractive si interesante, insa deoarece in scoala exista un singur videoproiector, necesitatea noastra ar fi ca fiecare clasa sa fie dotata cu videoproiector si ecran, mai ales ca situatia pandemica nu ne permite mutarea elevilor intre clase.
Astfel, existenta acestor videoproiectoare in salile de clasa, va facilita actul instructiv- educativ elevii putand sa prezinte colegilor materialele incarcate pe platforma Google Classroom ( teme, referate, proiecte).

Demersuri realizate

Primaria Sutesti in parteneriat cu scoala au depus un proiect de achizitionare a unor tablete pentru copii si laptopuri pentru cadrele didactice, proiect ramas in faza de verificare.
Noi am avea nevoie de un numar de 5 videoproiectoare (necesarul total ar fi de 10 videoproiectoare pentru celelalte clase de gimnaziu si primar), urmand ca acestea sa poata fi folosite si de elevii din clasele primare (scoala noastra invatand in doua schimburi).

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala "Costache Grigore Sutu" Braila
 • Localitatea Sutesti
 • Persoana de contact: Steluta Bogdan
 • Telefon: 0767443524
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Bogdan Steluta
Localizare

Str Ramnicu Sarat nr 1, Șuțești

2 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

2 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Băurceanu Dan-Gabriel
  mai 9, 2022 at 6:41 am

  Folosirea noilor tehnologii este esențială în procesul instructiv-educativ.

 • Tanase Sorina
  mai 4, 2022 at 5:04 pm

  Este o școală mare, cu multe nevoi.

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

Cazuri similare în care te poți implica