• Elevi impactați: 818 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Liceu, Preșcolar, Școală profesională
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul Teoretic ” Constantin Romanu Vivu ” Teaca
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Suntem o școală mare cu încă trei structuri în subordine: Școala Gimnazială Viile Tecii, Școala Gimnazială Pinticu și Școala Gimnazială Ocnița. Până acum am avut oportunitatea de a obține finanțare pentru 5 table interactive pe care toate școlile din structura noastră le folosesc la capacitate maxima.

Tablele interactive pe care le deținem ne sunt extrem de folositoare, dar nu suficiente pentru numărul de elevi care învață la noi. Avem internet în școală și posibilitatea de a conecta tablele interactive, dar bugetul școlii nu ne permite achiziționarea altora noi. Astfel, nevoia noastră constă în achiziționarea a 35 de table interactive care să ne ajute să ne desfășurăm orele în cele mai bune condiții pentru elevii noștri, dar chiar daca acoperim parțial nevoia noastră, vom considera această acțiune un succes. 

Demersuri realizate

S-au achiziționat cele cinci table inteligente prin diferite proiecte pentru care școala noastră a avut finanțare. Pentru că tablele au un cost mai ridicat, autoritătile publice locale, cât și cele județene, nu au ca prioritate achiziționarea lor. S-a apelat la agenți economici locali și la Asociatia de părinți a Liceului Teaca pentru achiziționarea de carte școlară, dar nevoia încă există.

 

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Liceul Teoretic ” Constantin Romanu Vivu ” Teaca
 • Localitatea Teaca
 • Persoana de contact: Niculai Iacob (directorul scolii)
 • Telefon: 0475899002
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: [email protected]
Localizare

str. Principala, nr. 604, Teaca, Bistrita-Nasaud, Romania

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica