• Elevi impactați: 220 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Scoala gimnaziala nr. 1 sat Pildesti
 • Nevoi menționate: Electronice
Alte nevoi ale scolii
Table interactive si videoproiectoare
Problema sesizată

In anul 2018, luna septembrie, au fost cerute videoproiectoare pentru fiecare clasa Primăriei Cordun. Însă în luna decembrie un agent economic cu sediul in comuna a donat scolii smart tv-uri.

Mai apoip Primăria a renovat corpurile de scoala, renuntand la tablele negre, pe care se scrie cu creta și inlocuindu-le cu table albe pe care se scrie cu marker. Însă aceste smart tv-uri sunt cu diagonale mici și ne descurcăm relativ greu cu ele. De aceea am sesizat nevoia de 11 table interactive și 11 videoproiectoare aferente pentru 11 clase de gimnaziu. Dupa multitudinea de materiale avute in sistem online, nu putem sa revenim la sistemul clasic, ineficient elevilor de astazi. Pe tabla interactiva se pot face lecții foarte frumoase și eficiente, în concordanță cu nevoile și cunoștințele elevilor. Trebuie sa folosim tehnica modernă în sprijinul copiilor. Deja am observat ca elevilor le place lucrul cu smart tv, însă la limbi străine întâmpin dificultăți din cauza dimensiunii. De aceea consider utile aceste table interactive pentru toate materiile.

Demersuri realizate

Agentul economic cu sediul în comuna Cordun a donat deja 3 table interactive, însă acestea au fost duse la gradinita. Nu putem aștepta cativa ani pentru a avea table interactive la gimnaziu. Nu ne putem permite sa privam elevii de o educatie moderna, de calitate, în conformitate cu nevoile lor.

Detalii de contact
Localizare

Strada Vasile Alecsandri 156, Pildești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica