• Elevi impactați: 50 elevi
  • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
  • Urgența alertei: Foarte urgenta
  • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Vasile Băncilă
  • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Pentru elevii școlii noastre din ciclul gimnazial existența unei table interactive înseamna o mai bună desfășurare a orelor întrucât activitatea de predare învățare se transformă, elevii înțelegând mult mai ușor noțiunile, ceea ce duce la o îmbunătățire a rezultatelor școlare. Tabla înseamnă un pas spre digitalizare.
Am înțeles importanța transformării sălilor de clasă și a modalității de predare/învățare în momentul în care am participat la un cerc pedagogic organizat într-o școală din mediul urban, unitate școlară care deținea un astfel de echipament. Am observat cum elevii interacționau cu profesorul pe tot parcursul lecției respective, iar pentru consolidarea noțiunilor predate la sfârșitul lecției a fost prezentat un filmuleț și apoi elevii au rezolvat un test pe tabla.
Din aceste considerente dotarea cu un astfel de echipament a cel puțin unei săli de clasă, ar însemna un plus pentru copiii noștri și pentru modalitatea de desfășurare a orelor, un prim pas în demararea procesului de digitalizare al unității noastre.

Demersuri realizate

Încă de acum doi ani am încercat achiziționarea unei table interactive în acest sens ne-am adresat Primăriei pentru alocarea de fonduri, tot în parteneriat cu primăria am încercat accesarea de fonduri europene pentru achizitia de table interactive, tablete,laptopuri pentru școală și cadrele didactice, dar până în acest moment nu am reușit să realizăm aceste achiziții.

Detalii de contact
Localizare

Strada Administrației, Măxineni, România

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
  • Mirela
    mai 14, 2022 at 9:21 am

    Accesul la resursele digitale este foarte important! Merita susținut aceasta alertă!

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

Cazuri similare în care te poți implica