• Elevi impactați: 82 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:GPN Nr.3 Coslogeni, Școala Primară Nr.1 Coslogeni-structuri ale Școlii Gimn. Nr.1 Dichiseni, Călărași
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii, Amenajări Exterioare
Problema sesizată

Spațiul de joacă este inexistent în acest moment, motiv pentru care niciodată doamna educatoare nu poate realiza niciun fel de activitate în aer liber. Este necesară amenajarea spaţiului de joacă organizat, cu ansambluri de joacă (hinţi şi tobogane, nisipare, măsuţe de recreere şi băncuţe pentru copii), precum şi a aleilor de acces, acest lucru nu a putut fi realizat din lipsa fondurilor necesare unui astfel de proiect. Un element indispensabil în dezvoltarea preșcolarilor îl reprezintă activitatea în aer liber, care asigură premisele unei dezvoltări armonioase, de aceea sperăm să poată deveni realitate acest aspect atât de important.

Amenajarea curții școlii completează nevoia de mai sus, grădinița și școala primară funcționează în aceeași clădire, în aceeași curte. Spațiul actual este lipsit de caracter și identitate, curtea școlii ar trebui să fie spațiu de recreere și de joacă, dar din aceleași considerente precum cele enunțate mai sus, singurele ”accesorii” existente sunt câteva băncuțe și niște alei.

 

 

 

Demersuri realizate

Clădirea în care funcționează școala primară și grădinița a fost reabilitată printr-un proiect al primăriei, proiect finalizat în 2015, fondurile au fost direcționate către clădirea propriu-zisă, care este renovată, utilată, însă curtea școlii a fost sumar aranjată-există 4, 5 alei și canapele.

Din lipsa fondurilor, curtea școlii este nemenajată, însă este o nevoie stringentă aceea a amenajării unui loc de joacă pentru preșcolari și a curții școlii pentru elevii ciclului primar.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: GPN Nr.3 Coslogeni, Școala Primară Nr.1 Coslogeni-structuri ale Școlii Gimn. Nr.1 Dichiseni, Călărași
 • Localitatea Coslogeni
 • Persoana de contact: Cosmina Bucur
 • Telefon: 0730766406
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Cosmina Bucur
Localizare

Str. Ștefan Dănică, Coslogeni, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica