• Elevi impactați: 150 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala nr. 11
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Scoala nu dispune de un cabinet necesar studiului limbilor moderne. Ar fi extraordinar de util sa putem amenaja o sala pentru auditie regulata, pentru vizualizarea resurselor educationale variate, pentru prezentarea proiectelor realizate de elevi pentru imbunatatirea nivelului de achizitii in limba engleza. In acest sens un minim necesar ar insemna echipamente electronice constand in: un laptop, boxa audio, videoproiector, ecrane de proiectie (6), imprimanta si consumabile. Scoala dispune de conexiune la internet si de un laptop in fiecare clasa, in perioada de derulare a orelor in sistem online sau hibrid. Unele sali de clasa au videoproiector, achizitionat de regula de elevii din ciclul primar (schimbul de dimineata). In aceste sali insa nu exista ecran de proiectie, astfel e dificil de urmarit de catre toti elevii de la o clasa pregatitoare de exemplu, (mai ales in context de distantare fizica, coform normelor), a unui cantecel sau a altor clipuri educative necesare in invatarea vocabularului, notiunilor noi etc. In imposibilitatea amenajării unei sali de clasa dedicate, existenta unor ecrane de proiectie in salile in care exista deja un videoproiector ar fi de mare ajutor.

Demersuri realizate

Unele clase au videoproiector si laptop, altele doar un laptop. Exista conexiune la internet in scoala. Perioada discontinua petrecuta de elevi in scoala in ultimii ani scolari au constituit o demotivare in sprijinirea scolii pentru achizitia de echipamente. Scoala a cunoscut transformari in infrastructura cladirilor, amenajarea curtii, terenului si a salii de sport. Existenta unui cabinet dedicat exclusiv studiului limbilor moderne constituie un atu pentru invatarea eficienta.

Detalii de contact
Localizare

Strada Chiristigii, Buzău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropierea ta?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul tau, atunci cand vor aparea.

  Cazuri similare in care te poti implica