• Elevi impactați: 110 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială nr.1 Uileacu de Beiuș
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Sunt foarte multe lucruri de care școala noastră ar avea nevoie, dar pentru ca și elevii noștri să poată ține pasul cu noile tehnologii , iar randamentul învățării lor să crească , mi-aș dori foarte mult ca aceștia să beneficieze de mijloace moderne de învățare, mai exact 6 pachete de table interactive cu videoproiectoare. Aceste mijloace moderne ajută ca actul educațional să fie mai atractiv pentru elevi și îmi exprim convingerea că impactul asupra elevilor va fi unul pozitiv.
Am aflat de HartaEdu prin intermediul blogului unei colege, Ema la școală, care a obținut sprijin după ce a depus o alerta, iar în momentul de față elevii săi se bucură de laptopurile primite. Mă bucur foarte mult că am aflat de această oportunitate și pentru că în curând îmi voi prelua mandatul de director (urmare a participării la concursul pentru directori), mi-aș dori ca toți elevii școlii noastre să aibă acces la activități de învățare realizate cu mijloace moderne.Sper din suflet ca prin intermediul acestei alerte să primim sprijinul necesar pentru dragii noștri elevi. Mulțumim!

Demersuri realizate

În anul școlar 2020-2021 , școala noastră a primit o sponsorizare , concret, un pachet format dintr-o tablă interactivă și un videoproiector . Doamna directoare de atunci ,împreună cu mine,am aflat despre o organizație care ajutase multe școli și ne-am gândit să încercăm și noi. Gândurile și speranțele noastre au prins contur atunci când am fost sunați și informați că vom primi aceste materiale atât de importante. Dorința mea este ca un astfel de pachet să existe în fiecare clasă și atunci când am aflat de această oportunitate , am formulat această alertă. Școala noastră ar avea nevoie de o listă mult mai lungă , iar eu voi încerca să găsesc și alte oportunități de acest gen, mai ales că părinții din zona noastră nu au un nivel socio-economic foarte bun pentru a putea susține școala. De aceea , mă voi strădui foarte mult pentru ca elevii noștri să aibă acces la o educație de calitate, o stare de bine consistentă, un climat educațional favorabil și o bază materială modernă . Fiecare elev merită toate aceste lucruri.

Detalii de contact
Localizare

Strada Principală , nr. 72, Uileacu de Beiuș, Bihor

6217 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

6217 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Ovidiu
  mai 17, 2022 at 2:06 pm

  Susțin

 • Ionuț
  mai 17, 2022 at 9:39 am

  Susțin proiectul

 • Dana
  mai 17, 2022 at 8:30 am

  Sustin

 • Liana
  mai 17, 2022 at 12:47 am

  Sustin scoala!

 • Andrada
  mai 17, 2022 at 12:46 am

  Sustin acest proiect!

 • Ionita
  mai 17, 2022 at 12:44 am

  Sustin învățământul

 • Sylvia
  mai 17, 2022 at 12:42 am

  Vă sustin

 • Silvia
  mai 17, 2022 at 12:40 am

  Sustin scoala

 • Diana
  mai 17, 2022 at 12:39 am

  Sustin educația

 • Lori
  mai 17, 2022 at 12:38 am

  Sustin

 • Serb Amelia Iulia
  mai 16, 2022 at 11:58 pm

  Sustin învățământul

 • Serb I. Amelia
  mai 16, 2022 at 11:55 pm

  Sustin învățământul

 • Serb Amelia Iulia
  mai 16, 2022 at 11:53 pm

  Sustin învățământul

 • Serb Amelia Iulia
  mai 16, 2022 at 11:51 pm

  Sustin învățământul

 • Serb Amelia Iulia
  mai 16, 2022 at 11:47 pm

  Sustin învățământul

 • Loredana
  mai 16, 2022 at 11:44 pm

  Aceasta este o șansă unică pentru școala noastră până acum. Ne dorim foarte mult să obținem aceste resurse pentru dragii noștri elevi! Mulțumim, Narada și Hartaedu!🤗

 • Serb Amelia Iulia
  mai 16, 2022 at 11:43 pm

  Sustin învățământul

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Bihor sau din regiunea Crisana.

Cazuri similare în care te poți implica