• Elevi impactați: 681 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ,, Manolache Costache Epureanu"
 • Nevoi menționate: Bănci & Scaune
Problema sesizată

Școala Gimnazială ,, Manolache Costache Epureanu" , Bârlad are nevoie urgentă de bănci și scaune pentru elevi. Mobilierul actual al școlii este vechi și reprezintă o donație a asociației CHild s life, în anul 2017. Precizăm că pupitrele și scaunele donate nu erau noi și au înlocuit mobilierul vechi al școlii.
Este o prioritate deoarece trebuie să asigurăm confortul de care au nevoie elevii. Un scaun de calitate asigură o postură corectă a spatelui, iar o bancă special adaptată (colțurile rotunjite) pentru elevi, îi va feri de accidente în timpul pauzelor . De asemenea, în multe din clase, mobilierul este depășit oferind un disconfort total elevilor înalți, elevilor cu o greutate mai mare. Unele cadre didactice au fost nevoite să vopsească băncile deoarece erau într -o stare foarte avansată de degradare.
Un mobilier de calitate și modern ar crește imaginea școlii, și implicit, ar conduce la creșterea numărului de copii. De asemenea, condițiile școlii ar atrage copii și din alte zone ale orașului, nu doar pe cei din circumscripție.

Demersuri realizate

S-au făcut nenumărate demersuri și solicitari către Primaria Municipiului Bârlad si ISJ Vaslui, dar din lispa fondurilor nu s au materializat. Este nevoie urgentă de mobilier (scaune/bănci) deoarece elevii școlii trebuie să aiba o postură corectă în timpul activităților.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială ,, Manolache Costache Epureanu"
 • Localitatea Barlad
 • Persoana de contact: Ferlovici Gabriela
 • Telefon: 0728179511
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: gabrielaferlovici
Localizare

Strada Aleea Parc 1, Bârlad, România

2652 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

2652 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Samson Oana
  mai 15, 2022 at 10:15 pm

  Elevii acestei scoli au rezultate extraordinare ,merita condiții și mobilier de calitate!

 • Darius Justin Hîncu
  mai 13, 2022 at 5:28 pm

  Succes

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Vaslui sau din regiunea Moldova.

Cazuri similare în care te poți implica