• Elevi impactați: 31 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:SCOALA PRIMARĂ SINTEȘTI
 • Nevoi menționate: Construcții, Termoficare
Problema sesizată

Exista 2 cladiri ce apartin Bisericii Ortodoxe din Sintesti, date in folosinta scolii in mod gratuit, pentru desfasurarea cursurilor scolare. Intr-o cladire funcționeaza Scoala Primara Sintesti unde exista o sala de clasa de 70 mp, un hol si un grup sanitar. Sala de clasa este foarte mare si inalta. Numarul copiilor scolarizati este mic in comparatie cu capacitatea salii de clasa, motiv pentru care am dori partajarea salii si coborarea tavanului, pentru a recupera caldura necesara incalzirii salii. Totodata o prioritate ar fi si inlocuirea dusumelei care este din scandura, foarte uzata și distrusa.
Pentru renovarea acestei sali de clasa, solicitam sprijinul dumneavoastra.

Cladirea in care functioneaza Gradinita cu Program Normal Sintesti, cu o grupa de 18 copii, a fost partial renovata cu ajutorul unei fundatii, a parintilor si scolii in urma cu 4 ani. As aprecia sa ne ajutati, Primaria Margina nu poate investi deoarece clădirile apartin bisericii, insa poate oferi aprobare pentru această renovare.

Demersuri realizate

Cladirea in care functioneaza Gradinita cu Program Normal Sintesti, cu o grupa de 18 copii, a fost partial renovata cu ajutorul unei fundatii, a parintilor si scolii in urma cu 4 ani, însă pentru cealaltă clădire nu au fost făcute demersuri.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: SCOALA PRIMARĂ SINTEȘTI
 • Localitatea Sintesti
 • Persoana de contact: PETREA IONEL
 • Telefon: 0726040168
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: ptrionel
Localizare

Sintești 077187

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica