• Elevi impactați: 84 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Râmnicelu, jud. Brăila
Problema sesizată

Bună ziua!
Mă numesc Simion Violeta şi sunt profesor de istorie la Şcoala Gimnazială Râmnicelu.
Şcoala noastră este dotată în fiecare clasa cu retroproiector şi panou dar cu siguranţă un număr de 5 table interactive ar face orele mult mai plăcute, atenţia elevilor fiind mult mai mult stimulată de ore desfăşurate şi cu ajutorul acestei tehnologii noi. Tabla interactivă poate transforma o sală de clasa într-un mediu interactiv, modern. Şcoala noastră dispune de acces la internet şi un laborator de informatică dotat cu laptopuri, ceea ce va facilita utilizarea unei astfel de table moderne.
Tabla interactivă oferă avantajul scrierii pe suprafaţa de lucru cu ajutorul oricărui element care exercită presiune, dar păstrează şi celelate caracteristici definitorii: softul adaptat pentru procesul educativ, manevrabilitate, comunicare rapida, interactivitate. O astfel de tablă interactivă, ar fi utilă nu doar la orele de istorie, ci la oricare dintre disciplinele pe care le studiază elevii de gimnaziu. Noutatea adusă de această tehnică , cu siguranţă va face orele mult mai antrenante şi ii va capta pe elevi mult mai mult.

Demersuri realizate

Şcoala noastră prin intermediul domnului director, a solicitat fonduri pentru dotare cu astfel de table interactive din partea primăriei. Lipsa acestor fonduri din partea ordonatorului de credite, a dus la primirea unui raspuns negativ din partea Primăriei Comunei Râmnicelu.
Şcoala Gimnazială Râmnicelu, nu dispune de un buget propriu care ar putea acoperi o astfel de cheltuială, fondurile fiind insuficiente.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Râmnicelu, jud. Brăila
 • Localitatea Râmnicelu
 • Persoana de contact: SIMION VIOLETA
 • Telefon: 0239698174
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: violetasimion2009
Localizare

Râmnicelu 817110, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica