• Elevi impactați: 81 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Săgeata, jud.Buzău, Structura Găvănești
 • Nevoi menționate: Grupuri sanitare
Alte nevoi ale scolii
Cărți pentru dotarea bibliotecii școlare, materiale didactice.
Problema sesizată

Cei 81 elevi (3 colective de la ciclul primar și 3 de la ciclul gimnazial- care funcționează în regim simultan), vizați în acest proiect, au următoarele nevoi: grup sanitar în incinta clădirii în care funcționează clasele (grupul sanitar de care elevii dispun este amplasat în curtea școlii, iarna nedispunând de apă curentă pentru spălarea mâinilor sau a toaletelor, deoarece, la temperaturi scăzute, conductele îngheață).

Grupul sanitar este momentan în afara școlii și vom avea nevoie de dotarea acestuia cu baterii, chiuvete, înlocuirea conductelor, înlocuire bazinelor de la vasele de toaletă.

Prin reușirea acestor amenajări, ne dorim să le asigurăm școlarilor un mediu cât mai plăcut și igienic, conform normelor sanitare elementare.

Demersuri realizate

Pentru rezolvarea acestor nevoi, la nivelul școlii, s-au prioritizat în fiecare an fondurile proprii (fiind școlarizați anual 350-400 prescolari/ elevi ciclul primar/ gimnazial, în 6 structuri). constatându-se de fiecare dată imposibilitatea efectuării unor astfel de investiții. Permanent s-a avut în vedere soluționarea acestor necesități astfel că, a fost sesizată câțiva ani la rând Primăria comunei Săgeata, din localitate, răspunsul fiind, de fiecare dată negativ-lipsa de fonduri. Comunitatea locală, nu ne poate susține, nedispunând de operatori economici cu o activitate suficient de profitabilă.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Săgeata, jud.Buzău, Structura Găvănești
 • Localitatea Sageata
 • Persoana de contact: Brăgaru Ștefania
 • Telefon: 0722663026
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Bragaru Stefania
Localizare

Săgeata buzău

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica