• Elevi impactați: 850 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Liceu
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul Teoretic Șerban Vodă
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii, Amenajări Exterioare, Reconsolidare, Teren de sport
Problema sesizată

Liceul Teoretic Șerban Vodă are nevoie de gard nou, ce înconjoară terenul de sport.

Siguranța elevilor este și va rămâne o prioritate pentru unitatea noastră de învățământ.Terenul de sport al școlii este împrejmuit de un gard din beton aflat într-o stare avansată de degradare, deoarece este foarte vechi.  La acest moment au apărut fisuri noi, iar plăcile de beton s-au deplasat, existând un pericol foarte mare de prăbușire. În pauze și în timpul orelor de educație fizică, terenul este plin de copii, întrucât este singurul spațiu unde activitățile educative și recreative se pot desfășura.

Mai mult, acest spațiu este utilizat pentru desfășurarea serbărilor școlare, a festivităților de absolvire, deoarece nu dispunem de o sală de festivități. Suntem îngrijorați, pentru că se cunosc multe cazuri, din mass-media, în care suprafețe deteriorate grav sau neconsolidate s-au desprins și au accidentat elevii. Dorim să evităm situațiile dramatice și să oferim elevilor noștri spații sigure în care să-și desfășoare cursurile și toate activitățile tipice mediului școlar.

Demersuri realizate

Conducerea școlii a solicitat în nenumărate rânduri sprijinul administrației publice locale, care este proprietarul de drept al terenului și al clădirilor, dar s-a lovit de același răspuns negativ, motivat de lipsa fondurilor.

Prin eforturi personale, școala a efectuat mici reparații de-a lungul vremii, dar starea actuală a gardului nu mai permite astfel de intervenții, necesitând o reconstrucție de la zero.

Detalii de contact
Localizare

Strada Vasile Alecsandri, Slănic, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica