• Elevi impactați: 260 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Gradinita cu P.P. nr. 22, Timisoara
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii, Amenajări Exterioare
Problema sesizată

Gradinita este din 1969 si gardul probabil tot de o varsta similara. Gardul a fost inceput sa fie reparat de catre Primaria Timisoara, dar lucrarile s-au sistat. A mai ramas o portiune de 50m liniari de gard pentru a fi refacut complet.

Problema este ca prin gardul vechi intra oamenii strazii. Chiar s-a intamplat sa ajunga oameni străini școlii în podul cladirii, unde au generat un incendiu in urma caruia acoperisul a ars partial. Dorinta tuturor este sa se repare si restul de gard pentru a bloca accesul persoanelor neautorizate.

Lucrarile constau in sapat fundatie, cofrat, turnat beton si executie gard din tevi rotunde, vopsit multicolor, cum se vede si din poze.

Probabil va trebui implicat si un sudor pentru a confectiona la fata locului. In prima poza, in partea stanga se poate vedea cum ar trebui sa fie construit restul de gard. Portiunea ramasa este foarte aproape de niste blocuri si cel mai proabil va trebui avut grija si de traversarea utilitatilor in momentul sapaturii fundatiei gardului. Problema este destul de urgenta, mai ales ca micutii se joaca destul de mult afara, urmand recomandarile acestor vremuri de pandemie.

Demersuri realizate

Problema s-a discutat des in Consiliul de Administratie si s-au facut demersuri catre Primarie dar societatea care se ocupa de reparatii (Colterm) este in insolventa si oricum nu avea capacitate operationala avand alte prioritati de servit in general si doar cand aveau putin timp la dispozitie mai reveneau la reparatia gardului.

Detalii de contact
Localizare

Strada Semenic 8, Timișoara, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica