• Elevi impactați: 1400 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nr.10 Bacău
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii
Problema sesizată

Curtea Școlii nr. 10 din Bacău are nevoie de reamenajare!

Curtea unei școli se vrea a fi un loc primitor, vesel, atractiv pentru copii. Așa ceva vrem și noi pentru elevii școlii noastre; un loc în care copiii să se joace, să se recreeze, să se relaxeze, să se încarce cu energie, să își petreacă pauzele dintre ore într-o oază de verdeață. Din păcate, curtea școlii noastre nu oferă aceste lucruri decât în mică măsură.

O curte sigură,un teren care să ofere siguranță și plăcere, cu jocuri și trasee pline de culoare, tip Playform, din material sigur, ca și în parcuri, la locurile de joacă, ne-ar fi de mare folos.

La școala noastră învață un număr de peste o mie de copii, predau cadre didactice foarte bine pregătite, dedicate trup și suflet copiilor; îi îndrăgesc și vor tot ce e mai bun și mai frumos pentru ei. Vrem să vină cu plăcere, cu drag la o școală frumoasă și sigură. De aceea ne dorim ca împreună să realizăm o curte așa cum ne-o dorim și să facem din școală o a doua ,,casă". Vă mulțumim!

Demersuri realizate

Noi, cadrele didactice, am încercat să ne aducem aportul la îmbunătățirea și înfrumusețarea ei. Am vopsit gardul,am plantat flori împreună cu copii,am văruit copacii etc. Deși ar trebui să fie un loc sigur, există pericole pentru copii: porțiuni de asfalt degradate, bănci stricate, geamuri și bucăți de tencuială care stau să cadă. Din toate resursele noastre, cu toate adresele și proiectele pe care le-am accesat, s-au reparat o mare parte dintre acestea, însă mai este nevoie încă de ajutor pentru a transforma curtea școlii într-un loc prietenos.

Detalii de contact
Localizare

Strada Pictor Ion Andreescu 1, Bacău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica