• Elevi impactați: 153 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:ŞCOALA GIMNAZIALĂ RÂMNICELU, JUD. BRĂILA
 • Nevoi menționate: Catalog digital
Problema sesizată

Sunt profesor de istorie, la Şcoala Gimnazială Râmnicelu, din judeţul Brăila. Şcoala noastră ar dori să beneficieze de accesul la catalogul electronic, acesta facilitându-le părinţilor accesul, mult mai uşor, la informaţii privind situaţia şcolară. Şcoala noastră nu a mai beneficiat în trecut de avantajele folosirii catalogului digital. Şcoala noastră, se bucură de un acces la internet. Toţi profesorii stapânesc foarte bine cunoştinţele necesare utilizării unui calculator şi au acces la un calculator/ laptop/ tabletă/ telefon cu Internet. De asemenea majoritatea elevilor şcolii noastre, au în dotare un laptop/calculator personal, în timp ce alţii au primit prin intermediul contractului de comodat tablete, din partea Ministerului Educaţiei, prin intermediul a două proiecte accesate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila. Toate acestea au fost necesare pentru desfăşurea orelor în mediul online. Dacă şcoala noastră ar beneficia de acest catalog electronic, calculator,laptopul sau tableta deţinută, le pot facilita părinţilor accesul mult mai rapid, la situaţia şcolară a copiilor.

Demersuri realizate

Pentru soluţionarea acestei probleme, domnul director, a apelat la ajutorul primăriei din comună. Această problemă fiind una care ar fi avut nevoie de un buget, răspunsul primit a fost unul negativ. Bugetul propriu al şcolii noastre nu permite o astfel de cheltuială în acest moment.

Detalii de contact
Localizare

Râmnicelu 817110, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 15/03/2022, Adservio , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 10.185 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Şcoala Gimnazială Râmnicelu din judeţul Brăila are nevoie de catalog digital
  Despre intervenție:

  Această alertă a fost soluționată prin programul „Educație digitală pentru școala rurală” inițiat de Adservio cu sprijinul Școala de Bani – BCR. 

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica