• Elevi impactați: 280 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:ȘCOALA GIMNAZIALĂ CREVEDIA
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii
Problema sesizată

Școala noastră are 30 de profesori și 280 de elevi, de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a.Ne dorim foarte mult să dăm o funcționalitate curții interioare a școlii.Avem o scena betonată pe care ne-o imaginăm îmbrăcată in WPC si să poată fi utilizată și ca scena sau ca amfiteatru, sau ca spațiu de relaxare acest material fiind destul de prietenos.Partea de pe langă așa zisa scenă este joasă și se inundă când plouă.Ne-ar plăcea să se inalțe acea zonă prin turnarea unei suprafețe de beton si amenajarea unei zone de luat masa si clasă in aer liber.Ne-ar trebui niste mese, gen picnic , niște băncuțe pentru amenjarea unei zone de socializare.
Așa cum arată și pozele, nu este un spșiu pe care ni-l dorim pentru elevii noștri, dar cu ajutorul dumneavoastră, unul câte unul, cu o mână de ajutor, vom reuși să amenajăm o zonă a curții în care elevii își petrec destul de mult timp, in pauze sau când așteaptă autobuzul școlar.În plus, am avea o clasă în aer liber, lucru pe care elevii îl doresc foarte mult.

Demersuri realizate

In ultimii ani, nu s-a incercat nici o soluție.Acea scenă este de peste 20 de ani acolo, fără să se intevină asupra ei.In anii trecuți s-a betonat o cale pentru accesul microbuzului în curte, insă spațiul nu s-a schimbat foarte mult.
Scena și aleea betonată este tot ce s-a intreprins până in prezent din parteaa implicat școalii și a autirităților locale.
Deocamdată nu am găsit un ONG care să ne ajute să amenajăm curtea interioară.

Detalii de contact
Localizare

Crevedia 137180, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Ilfov sau din regiunea Muntenia.

  Cazuri similare în care te poți implica