• Elevi impactați: 150 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Bertestii de Jos
 • Nevoi menționate: Amenajări Exterioare, Amenajări Interioare
Problema sesizată

Dorim sa amenajam un parc de joaca pentru copiii din ciclul preșcolar deoarece nu exista spațiu de joaca pentru ei. Am identificat dotarea necesara care consta în tobogane, leagăne, balansoar, căsuța de joaca, trambulina, băncuțe. Vrem sa instalam 10 stalpi cu 2 brate ornamentali de lumina deoarece ne lipsește iluminatul în curtea scolii.

Vrem sa folosim spațiul betonat pentru jocuri educative de tipul playform pentru elevii din ciclul primar și gimnazial. Langa parcul de joaca ce vrem sa amenajam un spațiu verde cu copaci ornamentali, gazon și plante ornamentale, iar la fiecare fereastra a scolii am dori sa decoram cu plante ornamentale atarnatoare.

Interiorul scolii care este compusa din 3 corpuri dar si o altă structura școlară situată în sat Spiru Haret cu 150 de copii am dori sa le amenajam cu plante ornamentale. Și la aceasta structura vrem sa amenajam spațiul de recreere pentru copii cu jocuri educative playform. Toate aceste lucruri menționate fac parte dintr-un proiect ce nu a fost pus în practică până în prezent.

Demersuri realizate

Pana în prezent ne-am informat asupra materialelor ce ne-ar putea fi de folos, costurile la care se ridica acest proiect și identificarea surselor de finanțare. Mentionam ca nu a existat un asemenea spațiu de joaca. Am contactat reprezentatul autorităţii locale, dar fara succes. Lipsa fondurilor pentru a realiza ce ne-am propus a dus la stoparea derulării proiectului.

Detalii de contact
Localizare

Str Principala nr 16

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare in care te poti implica