• Elevi impactați: 700 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială nr. 1 Moara Vlăsiei
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii, Teren de sport
Problema sesizată

Curtea școlii noastre este una generoasă, care cuprinde o mică zonă cu pomi fructiferi, un teren de sport și o anexă care a funcționat drept sală de sport până de curând. În spatele curții școlii se construiește o sală de sport a comunei, care nu a fost încă dată în funcțiune.
Terenul de sport, însă, constă doar în două porți de fotbal noi și...iarbă. Noi credem că am putea atrage elevii spre a-și petrece pauzele și nu numai în aer liber dacă terenul de sport și curtea ar fi utilizate la potențialul lor maxim.
Livada am dori să o transformăm într-un spațiu de relaxare, dar și pentru a desfășura întâlniri cu elevii, ore de Educație plastică, ateliere, activități de consiliere etc., păstrând cadrul natural. Pentru aceasta, am avea nevoie de construcția unei platforme de lemn și a unei prelate și dotarea spațiului cu băncuțe, mese și șevalete.

Demersuri realizate

Școala a fost anul acesta înscrisă în Registrul unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale și s-a creat astfel posibilitatea de a attrage sponsori dispuși să sprijine școala, însă investiția este una prea mare pentru a fi acorperită din suma mică strânsă care a fost utilizată pentru dotarea laboratorului de informatică.
Am căutat sprijinul părinților în strângerea materialelor necesare pentru amenajarea livezii (paleți, bușteni etc.) însă există reticență în acest sens.
Direcțiunea a încercat accesarea unui proiect european, fără succes.

Detalii de contact
Localizare

Șoseaua Eroilor, 127, Moara Vlăsiei, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Ilfov sau din regiunea Muntenia.

  Cazuri similare în care te poți implica