• Elevi impactați: 21 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Bonțida Cluj
 • Nevoi menționate: Imprimantă, Laptop
Problema sesizată

In clasa a II-a de la Școala Gimnazială Bonțida învață 21 elevi, 80% proveniți din familii defavorizate, unii fiind încadrați ca elevi cu CES (cerințe educaționale speciale). În activitățile de predare-invățare este mare nevoie de materiale intuitive, fișe de lucru individualizate, jocuri interactive. Nevoia unui laptop și a unei imprimante la clasa este necesară pentru a ușura munca cu elevii și a-i sprijini în învățare. Datorită situației pandemice, învățarea în online a fost greoaie pentru mulți dintre elevi, majoritatea nereușind să își însușească achizițiile fundamentale, astfel prezentând deficiențe de scris-citit, socotit. Elevii mei nu beneficiază de sprijin din partea părinților, majoritatea provenind din familii cu situații financiare și intelectuale precare. De aceea, activitatea de învățare se rezumă doar la activitatea de la clasă.

Ne-am bucura nespus să fim parte din proiectul dumneavoastră de ajutorare, deoarece un laptop la clasă ar face copiii fericiți: multiple fișe de lucru individualizate, jocuri didactice (rebus, puzzle), accesare platforme de învățare, jocuri și mișcare, curiozități, filmulețe educative, etc. Elevii ar fi atrași de învățarea prin descoperire. Mulțumiri anticipate și largi îmbrățișări din partea elevilor mei.

Detalii de contact
Localizare

Str. Stefan Emilian Nr. 271 Bontida Cluj

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă