• Elevi impactați: 120 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Liceu
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul Tehnologic Al. VLAHUȚĂ Podu Turcului
 • Nevoi menționate: Imprimantă, Laptop
Problema sesizată

Predarea online a evidențiat o serie de probleme mai vechi ale sistemului de învățământ precum lipsa dispozitivelor performante care să facă față noilor aplicații sau a conectivității. Adaptatea la cerintele noi a trebuit sa se realizeze brusc deoarece am fost luati cu totii prin surprindere. Laptopul personal achiziționat cu câțiva ani în urmă se blochează deseori în timpul activităților pe Meet și se pierd astfel cateva minute necesare reconectării. Totodată, orice cadru didactic de Limba Română are nevoie de o imprimanta pentru listarea materialelor didactice, a testelor pentru Examenelor Nationale. A ține pasul cu tehnologia este destul de dificil și costisitor.

O imprimantă color si un laptop adaptat nevoilor actuale sunt esențiale în meseria de profesor. In orice alt domeniu, angajatii lucreaza pentru dispozitivele angajatorului si nu pe cele personale.

Ca orice alt profesor, mă dedic meseriei în speranța creării unui mediu ambiant și propice studiului, chiar dacă lipsurile din sistem sunt majore. Componenta umană este esențială în acest domeniu.

Demersuri realizate

Profesor de la Liceul Tehnologic Al. VLAHUȚĂ are nevoie de laptop și imprimantă!

Până în prezent am utilizat dispozitivul personal, însă am întâmpinat frecvent dificultăți deoarece aplicațiile noi nu sunt foarte bine suportate de computerele mai vechi. Un laptop performant presupune o investitie destul de mare, dar contribuie la îmbunătățirea procesului instructiv-educativ. O imprimantă nu există în dotare deloc.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Liceul Tehnologic Al. VLAHUȚĂ Podu Turcului
 • Localitatea Podu Turcului
 • Persoana de contact: Sandu Mihaela
 • Telefon: 0747322284
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Sandu Mihaela
Localizare

Podu Turcului

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .