• Elevi impactați: 1 elevi
 • Grupa de învățământ: Liceu
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Colegiul Agricol Dimitrie Cantemir Huși
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri
Alte nevoi ale elevului
Laptop
Problema sesizată

Salut sunt Alexandru, elev in clasa a 12-a la Liceul Agricol Dimitrie Cantemir din Huși, în ultimii ani m-am descurcat cu un laptop primit de la o verișoara, laptopul fiind primit cu bateria arsă, rezultând menținerea lui la încărcare pentru a nu se stinge si orice atingere a cablului de alimentare rezultând la stingerea lui. În ultimele luni a devenit foarte greu de navigat pe el până si la orele online a început să meargă super greu; până lansam comanda la laptop să pornească camera ori microfonul era un interval foarte mare de răspuns în care profesorul trecea de la mine la alt elev. Am nevoie de acest laptop pentru școala, pentru realizarea proiectelor, căutarea de informații, căutarea de cursuri să-mi îmbunătățesc cunoștințele, fiind clasa a 12-a, cursurile online la matematică si română sunt esențiale, deoarece doresc să iau bacalaureatul cu notă mare, cât si informațiile despre cele mai noi jocuri, despre informatica, totul despre lumea cibernetica mi se pare wow. Imi doresc să-mi extind cunoștințele despre lumea IT-ului dar cu actualul laptop nu pot face asta,si nici nu pot căuta tot ce-mi trebuie pentru dezvoltarea mea personală.

Detalii de contact
Localizare

Huși 735100, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .