• Elevi impactați: 31 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială nr. 1, Matca, jud. Galați
 • Nevoi menționate: Rechizite
Problema sesizată

Sunt învățătoare la Școala Gimnazială nr. 1 din Matca, județul Galați și predau unor inimoși, silitori, creativi elevi de clasa a IV-a. Anul acesta vom studia discipline noi: istoria și geografia. Știu că există în comerț auxiliare didactice care înlesnesc însușirea cunoștințelor. Pentru cele două discipline noi sunt în librării atlase școlare - de istorie și de geografie, pentru ciclul primar. Părinții au achiziționat pentru copiii lor doar auxiliare pentru matematică și limba română, nu le-am sugerat să le cumpere și atlas, să nu-i împovărez financiar.

Am avea nevoie de sprijin pentru materiale de suport pentru discipline istorie și geografie de clasa a IV-a.

Demersuri realizate

Nu am întreprins niciun demers până acum deoarece geografia și istoria sunt discipline noi și nu mi-au fost necesare materiale. La resursele financiare ale părinților nu pot apela deoarece au avut destule cheltuieli cu rechizitele uzuale, unele familii au 2-3 copii la grădiniță/școală.

Consider că le va fi foarte util atlasul geografic deoarece pot descoperi "comorile” țării: forme de relief, ape etc. Chiar dacă sunt doar pe hârtie. Vom avea posibilitatea în viitor să călătorim și să descoperim real înălțimile munților, limpezimea apelor, frumusețile localităților etc.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială nr. 1, Matca, jud. Galați
 • Localitatea Matca
 • Persoana de contact: Păncescu Cornelia
 • Telefon: 0721326944
 • Alertă adaugată de: Pancescu Cornelia
 • Adresa e-mail: [email protected]
Localizare

str. Tecuciului nr.83, Matca, județul Galați

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă