• Elevi impactați: 13 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Romanu
 • Nevoi menționate: Tablete
Problema sesizată

Bună ziua! Sunt profesor pentru învățământul primar la Scoala Gimnaziala Romanu și îndrumător al unor pitici de clasa I.
Situația actuala în care ne aflam, cauzata de pandemie, a făcut sa se îndrepte învățământul spre o alta direcție, în care folosirea dispozitivelor este imperios necesara. Elevii clasei I, în număr de 13, au nevoie de tablete pentru desfășurarea cursurilor online. Deoarece invatarea online poate avea loc oricând, sau învățarea în mod hibrid, majoritatea elevilor nu dispun de dispozitive, provenind din medii defavorizate. Spun majoritatea, pentru ca mai sunt care au telefoane, dar știm cu toții cât de greoaie este învățarea de pe telefon, de pe un display atât de mic. Totodată, îmi place sa folosesc metode atractive de învățare, elevii au fost foarte încântați de diversele aplicații folosite in online, iar cu ajutorul acestora am putea face o punte între cele doua forme de învățare, cel tradițional cu cel online, întrucât diferențele sunt imense. De asemenea, vor invata ca dispozitivele pot fi folosite și pentru învățare, știind cu toții cât de atrași sunt de mici de tehnologie.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Romanu
 • Localitatea Romanu
 • Persoana de contact: Dobre Violeta
 • Telefon: 0749677525
 • Alertă adaugată de: Vivyvyo28
 • Adresa e-mail: [email protected]
Localizare

Strada Republicii 55, Romanu, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă