• Elevi impactați: 1 elevi
 • Grupa de învățământ: Liceu
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Colegiul Agricol Dimitrie Cantemir, Huși
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri
Problema sesizată

Am nevoie de un laptop nou pentru a putea participa la ore, pe meet, pentru a putea folosi word, excel si pentru a face atestatul in domeniul economic. Laptopul meu este foarte vechi si parinti mei nu au banii necesari sa imi cumpere unul nou din cauza salariului lor si a cheltuililor.
Sunt pasionat de programare si informatica si as dori sa continui in domeniul financiar (contabil in administratie si statisica economica). Am nevoie de laptop pentru a putea merge pe acest drum. Mi-as dori sa invat si programare in mai multe programe.
Laptopul imi va fi de mare folos pentru a-mi putea face temele si proiectele. La facultate il voi putea folosi pentru a face statistici si teme contabile. Facultatea la care voi merge este facultatea de economie si administratie din Iasi.
Am incercat si eu sa strang bani pentru un laptop, dar nici alocatia nici parintii mei nu au indeajuns pentru a putea strange.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Colegiul Agricol Dimitrie Cantemir, Huși
 • Localitatea Husi
 • Persoana de contact: Zarnica Alexandru
 • Telefon: 0765451166
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: AlexandruZ
Localizare

Strada scolii bloc 29 scara D etaj 4 apartament 72

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Vaslui sau din regiunea Moldova.